Dagens planer

Är i skolan, har precis haft svenska och ska snart ha företagsekonomi, kanske? Efter skolan kommer mamma att hämta mig eftersom vi ska till jönköping. Mamma ska magnetröntga sitt ben för att se om det främre korsbandet har gått av eller inte. Jag hoppas för hennes skull att det inte har det. Ifall de har gjort det, kan de behöva att ledas till operation och jag vet att mamma inte vill det.

Vi får se om David möter upp mig i jkpg för att kolla på de pianon och keyboards som han funderar på att köpa. Förövrigt, vet någon om något elpiano lr keyboard som är till salu får ni jätte gärna säga till då han kan ha det som ett annat alternativ.

Han ville ju att jag skulle ta en titt och ge kritik till de pianon och keyboard som han tidigare har kollat på. Mamma varnade honom innan han bestämde sig för att vilja ha med mig genom att säga: "När vi skulle kolla på ett elpiano för 3500 så kom vi hem med ett elpiano för 10 000". Men det verkar inte skrämma min pojk ;)

Vid 16.00 ska jag hem till Fredrika precis som alla andra i Rookie för att träffas och umgås och förbereda näst, nästa nummer. Det blir nog roligt tror jag :) Ska bli kul att lära känna alla lite, lite bättre. Även om vi har jobbat ihop nu enda sen i somras så känner jag inte alla så jätte bra, då jag inte har tagit så mkt jobb på den senaste tiden eftersom jag inte enbart kan räkna med tiden som jobbet tar, utan även tiden att åka till och från jönköping. De flesta arbeten blir ju där.

Sen kommer David att hämta mig för att följa med mig hem. Han ska hjälpa mig med matten och Naturkunskapen. Det blir nog bra. <3 Saknar min pojk.

Förövrigt firar vi två månader idag, känns toppen! Hälsa grattis vetja :)
David, hoppas att du förstår hur mycket du betyder för mig! Jag vill verkligen inte vara utan dig. <3


Kommentarer
Postat av: David

Grattis till oss! ;D Du betyder massor för mig med, älskling <3 Det vet du.. :)

2009-12-02 @ 14:15:59
Postat av: mamma

Grattis till tvåmånadersdagen ;)

2009-12-02 @ 19:23:20
Postat av: Eve

Grattis :)

2009-12-14 @ 21:06:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0