Vi har lärt oss...

I fredags bar det av till jönköping eftersom jag skulle till David. Det blev tittande på idol och trots att Davids pappa hade verkligen engagerat sig i röstningen på Tove så slutade det ju med att hon fick lämna idol. David kunde inte beskriva riktigt sin sorg över det. ;) Jag blev faktiskt oerhört förvånad då jag var helt säker på att Tove och Erik skulle stå i finalen. Hade fel!

På lördag morgon åkte jag, David och hans föräldrar till Göteborg eftersom vi skulle gå på Nordstan, Jul på Liseberg och även Fitnessfestivalen. Främsta anledningen till vi åkte dit var för Fitnessfestivalen.

På lördagen var vi på Nordstan, här kommer bilderna där ifrån!


På nordstan var det några småflickor som brottades. Hon i rött vann rätt överlägset!

Vi såg på Akademi Bokhandeln Andreas Carlsson, vilken chock vi fick först, men nu har jag och David lärt oss.... Vad vi har lärt oss tar vi längre ned!


De hade en stor julgran mitt i nordstan och som ni ser är det jag och Adam på bilden. Det var sjukt mkt folk på Nordstan, jag blev trött först av alla.

Vi gick sen på Jul på Liseberg, det var mysigt men det dröjer la ett bra tag innan man åker dit igen.


Jag och David utanför Liseberg.


Lisebergstornet. Vi såg även en isshow, men blev inte så bra bilder.

Söndagen var vi på Fitnessfestivalen.


David spänner sig i min tröja. Helt otroligt att den passade...'


Han var lite sur på att jag bara behövde betala 50 medan han behövde betala 150 ;) Vissa har ju tur ;)


Adam och David körde armbrytning och givetvis förlorade David. Han har krymt. Men David ökade sitt självförtroende lite när han vann i armbrytning mot sina föräldrar.


Adam och deras gamla polare samt nu idag Sveriges starkaste man.


Adam vann även mot David i antal dips. Men jag måste säga att David gjorde ett gott försök!


Davids mamma körde oxå dips.

Paolo Roberto, david beskrev honom som en liten man med ett stort ego. Jag beskriver honom som en kort männska som är lika liten som Davids ena arm! :)

David lyckades även bli fotograferad utan nån reporter som var där på Fitnessfestivalen när han gjorde ett flertal misslyckade försök till att göra armhävningar i nån konstig sak. Adam och Davids mamma hade ändå lite talang för de där, men att David är släkt med dem det kan man verkligen inte märka av ;)

Detta var våran helg. Men nu är det så att vi har lärt oss någonting förutom att David har blivit liten är att kändisar inte är mer speciella än vad vi andra människor är!

Vi hade i alla fall en rolig helg! //sofie


Kommentarer
Postat av: David

Det var suuupernajs att göra detta med dig =) Lite jobbigt med allt folk stundtals, men nu har vi sett o upplevt detta med :) <3

2009-12-08 @ 15:12:20
Postat av: mamma

Många fina bilder, och spännande upplevelser...

2009-12-10 @ 10:33:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0