Svar till anonym

Anonym om Matteboken.se:
Varför inte vara nöjd med de betyget du får? Vet att många känner sig stressade när det är prov och mår skit. Även dom begär att få göra en extra uppgift ibalnd, men har fått ett nej.
IP: 90.231.215.82

Svar till anonym; Ja, visst kan man undra det varför man inte blir nöjd med sina provresultat. :) Visst vore det gött att vara nöjd med sina resultat i skolan, men då undrar jag tillbaka, var /är du alltid nöjd med dina resultat? Jag tror inte alls att någon person alltid är nöjd med sina resultat, det betvivlar jag starkt och om du är det så är jag glad för din skull.

Många kan känna sig stressade inför prov absolut, men sen kan stressen vara olika från person till person. Det kan skilja oerhört mycket. Men tänk till, en del har svårt för att skriva prov, andra kan inte delta i idrott av vissa anledningar lr har problem vid nationella test. Det är inget ovanligt, men om vissa elever har problem med något av det brukar lärarna försöka fixa kompleteringuppgifter för att man ska nå upp till de mål, så varför skulle det vara annorlunda nu?

Hoppas du fick svar på din fråga. /sofie

Kommentarer
Postat av: Anonym

Sweet att lägga in det som ett nytt inlägg må jag säga.



Det är ju inte direkt så att du INTE når upp till målen som krävs för godkänt m.m. En del får kämpa röven av sig till skillnad från dig, men av en konstig anledning ¨så går vi inte och klagar så alla andra hör det. Klagar å klagar.. Men det har blivit för mkt den senaste tiden, och vi hör saker om dig som du kanske själv inte vet om. Dämpa ditt snack om betyg och enlig oss fjäsk så kanske du lyckas bättre.



Andra kanske har en anledning, men du har aldrig varit sånhär innan. Så berätta gärna vad som har hänt.

2009-11-30 @ 08:38:16
Postat av: Monica

Man har olika mål och ambitioner i livet, men också olika förutsättningar. Jag vet att du, Sofie brukar kämpa och jobba för att nå upp till dina egna höga förväntningar och också efter mycket slit kunna det jättebra! Trots det försvinner ibland kunskaperna tillfälligt när du blir stressad.

Bry dig inte om avundsjuka personer som inte vågar stå för vad de säger!Fortsätt kämpa och gör ditt bästa och vi som verkligen känner dig står bakom dig.

Kram



Kan du inte tala om vem du är (anonym) och har något snällt och/eller stöttande att säga så skall du vara tyst, sköt ditt eget liv istället!

2009-11-30 @ 12:06:01
Postat av: Anonym

Men kolla här Sofie det är väldigt fel, du ska verkligen inte särbehandlas på det sättet. och klarar du inte att skriva ett prov i en klass så kommer du aldrig klara att jobba på en arbetsplats. men du måste ju inse att skolan är den slappaste tiden i ens liv. och er skola verkar extremt slapp. då får du ju se det här som träning för att komma över stressen att vara bland folk om du någonsin ska kunna leva ett normalt liv.

Går ju heller inte bara att få allt genom att gnälla.

2009-11-30 @ 19:06:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0