En stor saknad

Nu är jag hemma i lilla Mullsjö igen, trevligt och mysigt att vara hemma i sitt eget rum, med sina egna lukter och sängkläder och allt...

Trots allt saknar jag Lera och hennes familj mer än allt annat just nu, hos henne var det verkligen en skön stämmning. Denna resan kommer alltid finnas med i mitt hjärta, det kan jag lätt tala om.

Med andra ord, ni som valde att inte hänga med på denna resan missade en fantastisk upplevelse som ni ALDRIG, ALDRIG kan ana!

Jag har dessutom blivit väldigt tight med Lera, det är bra, men det var väldigt jobbigt att lämna henne på flygplatsen imorses, jag grät faktiskt (mes jag är), och när jag kom hem grät jag lite till när jag läste mailet från henne..

Uppdaterar mer imorgon.. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: mormor

Vad skönt att du är hemma och vad gott att du haft kul .Jag avundas dej vilken upplevelse att få komma till en annan familj med andra värderingar o kulturer, tror säkert det blir ett minne för livet ,är det samma tjej som kommer till er sen så får ni ju träffas igen då så måste ni försöka hålla kontakten om än aldrig så lite för vem vet vad framtiden har för sej.hälsningar från mormor

2009-10-24 @ 12:33:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0