Idolfunderingar och brist på inspiration...

Nu är det snart dags att dra sig till kojs så att säga. Nu är man med i idolsvängarna med. Jag har de senaste dagarna varit lite off med det snacket eftersom jag inte följer avsnitten på tv. Men nu så har jag uppdaterat mig på tv4:a play :)

Jurryns val av Wildcard är jag en smula undrade över. Till att börja med.. Camilla? Vad tänkte dem där egentligen? Finns andra som förtjänade hennes plats så mycket mycket mer! Det är INGEN schlagertävling. Idol är inget behov av en ny Kikki Danielsson. Det fanns andra som t.ex. Carl eller Clara som borde suttit på den stolen. 

Att kolla på idol är väldigt nyttigt måste jag säga. Jag som vill gärna komma och kalla mig själv musiker lär mig otroligt mycket på den kritik jurryn sitter och ger deltagarna. Man lär sig av andras misstag så att säga. Jag vill bara sjunga, NU! Men snart så blir det av!

Har även fått kli i fingrarna av att skriva igen, egen låt. Men jag har dock brist på inspiration... De låtar jag skriver vill jag förmedla ett visst budskap till de som lyssnar. Jag vill att låten ska betyda mycket för mig och att andra ska kunna sätta sig in i den. Utan inspiration blir det inget bra, tyvärr "/ 

Men nu blir det att sova :) Gonatt folket //Sofie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0