Vissa saker kan man bara inte smälta...

Jag försöker tänka på att det ska lösa sig, men jag är nu osäker på hur framtiden kommer bli. Kommer min lilla Luddis att bli bra eller ska han fortsätta vara sjuk? Trots att jag visste att risken fanns att det kunde bli så här så kunde jag ändå inte fatta det att det blev så här. Trots att jag har tänkt på detta nu enda sedan kvällen går det fortfarande inte in i huvudet att min glada jycke kanske snart inte kommer springa till dörren när man kommer hem eller så fort han hör en nyckel skramla.

För er som inte vet så hittades något som liknande en benbit; som såg ut som en extra svans för nästan en och en halv månad sen. Några dagar innan vi skulle uppsöka veterinär trillade den här biten bort och vi har inte hittat den. Trots detta åkte vi in med honom i alla fall och veterinären sa att det troligtvis var en talgkörtel och att den behövdes opereras bort. Därefter sas det att eftersom vi ändå kom upp i självrisken så borde vi skicka den på analys men egentligen skulle det nog inte behövas.

Mycket riktigt opererades min lilla vovve och de skickade det de opererade bort på analys som vi fick svar på nu i eftermiddags. Svaret var dock allt annat än positivt. Min lilla älsklings hund hade en elakartad tumör som med stor sannorlikhet kommer att komma tillbaka. Därför väntas nu ännu en operation för min vovve och amputera bort svansen. Tyvärr vet vi inte om detta kommer hjälpa, eftersom den kan ha spridit sig, då de är en elakartad tumör. Men det enda jag kan göra i nuläget är att be för att det ska gå bra för Ludde och ge honom den bästa tiden i sitt liv....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0