Dags att ta igen?

Hejsan allihop,

Nu under juldagarna och nyår har min uppdatering varit botten... Mitt fel! Jag ska bättra mig jag lovar!

På juldagen var jag hos mormor och morfar och firade jul med släkten. Härligt! God mat och en del prat, precis vad jag behövde! Det är det som jag gillar med julen egentligen, att träffas och umgås. Det är nästan den enda tiden på året man faktiskt gör det. Därför var det behövligt! Jag fick bland annat ett 54 bitars pussel, mössa, vantar, raggsockar och massa andra bra saker. Tack!

På annandagen kom David hem till mig igen. Hade saknat honom så... Emma kom också, och vi allihop bytte julklappar. Av David fick jag en extern hårddisk och en lila munktröja som jag verkligen älskar. Utav Emma fick jag världens sötaste bok och en apelsinchoklad, det var behövligt! David fixade även Emmas dator, då den var virus på och Emma var överlycklig! Jag förstår henne, vet hur hemskt det är. Sen spelade vi även Markolioo spelet och Emma vann. *applåderar* Den kvällen var bäst!

Nyår firades hemma hos David. Alltifrån skridskoåkning på natten till pianospel, vi har alltid kul ihop. Hans föräldrar lagade förövrigt väldigt god mat. När vi åt avgav vi våra nyårslöften. Mitt nyårslöfte är att inte äta något godis, det kommer bli svårt. Men Emma har detsamma löftet och vi har bestämt att den som bryter sitt först bjuder på en fika. Om ingen av oss bryter det i år kommer vi ta en fika på landhs. Lite motivation, jajamän!

På nyår åt jag de sista jordgubbarna för det året som har gått.. Hur gott som helst! Vid midnatt tog vi även en promenad med kameran för att se alla raketer som sköts. Det var fint, men väldigt svårt att ta i mörker då jag inte kan min kamera än... En bra nyårsafton helt enkelt.

Nyårsdagen bestod av att David tränade och en sällskapsspel kväll med tjejorna och David. Vi spelade spel som Vilda Gester, Absolut Överrens och Hotell. Vi kan väl säga att alla vann varsin gång MINST! Det var en bra kväll och framför allt en bra start på det nya året och det nya deceniet.

Sen den andra januari firade även jag och David 3 månader tillsammans. Ni ser mycket händer på en vecka ;) Grattis till oss. :) Vi hade en riktigt bra dag vill jag lova.

Idag var jag hos Evelina. Vi fotade uppe vid Ruder eftersom det var riktigt fint väder. Verkligen perfekt ljus och det snöade inte. Dock kunde det varit lite varmare ;) Men vi är nöjda med våra prestationer idag. Fick även en sminkväska och ögonskugga utav Eve i julklapp. Skäms lite för att jag inte har köpt något till henne ännu (A). Eve, din julklapp kommer ;) Hoppas på att kunna ta en fotorunda imorgon också! Tack för en bra dag Eve!

Nu är David här. Men jag tänkte slänga in lite vad som har hänt i år på bloggen. Perfekt!

Hoppas ni gillar långa inlägg ;) / Sofie



Mitt 2009:




Januari



Under Januari målade jag om min aprikosa vägg till lila. Tanken var att jag skulle måla de andra väggarna gråa, men det förblev ogjort. Otur! :) Jag köpte även mitt elpiano i januari och det gjorde att jag utvecklade mitt musicerande otroligt mycket på kort tid. Denna månaden blev även mitt sista hål i örat klart, de som är taget högt upp på örat. Sålde även en hel del smycken som jag gjorde, dock försvann det intresset ganska fort igen. Men oroa er inte, det kommer nog tillbaka. Jag och Evelina var på vår första innebandy match ;)

Jag började även fatta hur värdefulla mina närmsta vänner är och jag blev väldigt glad för att ha dem. Tack<3 Samt fann jag intresset för att fota.


Februari




I februari kom jag och Linda närmare varandra. Det har jag saknat under resten av året. Då träffades vi verkligen och tog igen allt! Började igen med ridningen, varannan vecka. Min mormor fyllde 67, Amy fyllde 19, Jonas fyllde 15 medan jag fyllde hela 17 vårar. Ett år kvar tills jag skulle bli 18! Startade min första hemsida, som efter ett tag blev en katastrof. Haha! Fick även MVG på min novell Ensam som jag blev riktigt nöjd med. Jag och Eve såg även I taket lyser stjärnorna, vilket var amazing <3 Jag och Eve fortsatte med våra fotorundor! Härligt!



Mars





I mars började jag att sjunga hos sångpedagogen ordentligt. Det gav mig mycket! Jag la upp min först youtube video efter mycket tjat från kompisar och så, blev ganska nöjd med resultatet. Jag och Eve umgicks en hel del under denna månaden. Hade en hel del kontakt med Lök också, saknar det nu. Började gilla dolda budskap i texter som t.ex. dikter.  Eve fotade mig också under denna månaden och jag är fortfarande väldigt nöjd med den bilden, även fast det var Eve som tog den ;) Earth hour hade vi även denna månaden, då vi skulle släcka lamporna. Vi var duktiga då...


April




Denna månaden utvecklade jag mitt fotande otroligt mycket. Tog bland annat denna bilden på Evelina. Jag la upp min andra video på youtube då jag sjöng, frivilligt ;) Skrev även en ny låt, Jag är jag. Bytte piercing för första gången, det gick bra. Jag utvecklades väldigt mycket musikaliskt denna månaden också, både med sång, piano och gitarr. En bra månad måste jag säga.


Maj



Maj var födelsedagarnas månad, Lök, Linda, Mamma och Elisabet. (nån jag har missat?). Jonas konfirmerades också och jag fotade honom efterråt. Jag var med på Ung Talang och spelade min låt, Some Words. Fick även veta att jag behövde läsglasögon, inte kul...


Juni





Denna månaden hände grejer. Jag sjöng på nationaldagen TVÅ GÅNGER! Jag sjöng även min låt, Jag är jag och även Tomas Ledins låt Sommaren är kort på skolavslutningen. Fick jätte positiva kommentarer. Jag gick på jobbintervju som reporter för JPs ungdoms sida som jag fick veta senare denna månaden att jag fick. Hämtade ut mina läsglasögon och slutade första året på gymnasiet och ett härligt sommarlov inleddes. Jag, Lina och Emma hade en återträff på stranden vid ståken, vår lilla tradition :)


Juli





Gjorde en ny hemsida för mina smycken, synd att jag inte var så aktiv bara (A). Förlåt (A) Sen fyllde Pontus 5 och pappa 45. Vi var även på visit i Lerum och jag träffade Fredrik för första gången sen vi fick kontakt hösten 2008. Dock så funkade det inte som vi hade tänkt, men jag är ändå glad för allt blev som det blev :) Drabbades av otroligt mycket åska denna månaden också. Jag är livrädd för åska. AJ AJ :P Jönköping blev mitt andrahem pågrund av jobbet. Tina var hos mig denna månaden också, saknar henne.


Augusti





Månaden inleddes med spelning i Missionkyrkan, det var starten på TRION, eller Sofie Rockers som prästen kallade oss. Det var vår start i karriären. Senare denna månaden spelade jag på Jonas dop i Pingst. Var dock inte lika kul. MISSION HERE WE COME! Jag och Eve åkte på Semester i Lysekil, en härlig vecka helt klart! Mysigt. Jag gjorde ett raggningsreportage som var helt galet, men det gav minnen som jag skrattar nu åt ;) Jag träffade även min kärlek denna månaden, David <3. Dock blev vi inte ihop förs senare. Jag var på Miss Li konsert och firade Davids födelsedag. Började andra året på gymnasiet :)


September




Denna månaden var väldigt upp och ner. Jobbigt med skolan. Blev en hel del sjuk och fick söka läkare som konstaterade att jag led av stress. Jobbigt... Jag gav ett försök att slinga håret rött men gick inte så bra. Ska jag våga igen??? :) Lärde känna Eklund en smula. Eve fyllde 17. Mamma skrämde livet ur mig (ordentligt) samtidigt som jag tillbringade världens bästa helg med David<3. Och nu var jag uppe på youtuben igen :) Var även på Audition för körslaget. Helt klart värt att minnas.


Oktober



Det som jag minns allra bäst denna månaden var att jag och David blev tillsammans. Helt underbart! Jag skaffade även bloggen nu och det var great, elr vad säger ni? ;) I slutet av månaden åkte jag och David till Göteborg och tillbringade den med hans bror. Stress, Universeum och fika med min faster. Härlig helg säger jag bara. Minns att jag kämpade en hel del med matten och att David stötte mig otroligt mycket! Emma fyllde även 17. Jag tog svininfluensa vaccinet :)

November





Denna månaden var fylld med New Moon. Möte av Davids vänner samt tillbringade jag massa helger hos älskling. Vi firade en underbar månad tillsammans och jag var överlycklig för detta. Hade två spelningar denna månaden. En i Missionkyrkan och en i Skärkind med Trion. Det var vår första spelning vi fick betalt för. I slutet av månaden mådde jag väldigt dåligt, delvis pågrund av skolan och även pågrund av vänner osv, skönt att det har löst sig nu :)


December





Jag och David firade två månader. Jag hade yttligare en spelning samma dag som vi firade Davids pappas födelsedag och även farsdag :) Godmat serverades minns jag. Hela Davids familj var även i Göteborg den helgen på Fitnessfestivalen. Vi såg även massor av kändisar denna månaden och vi blev påminda om att kändisar är vanliga människor. Erik Grönwall vann idol 2009 vilket vi hade hoppats på och jag fick jullov. Jullovet inleddes med en stor blåsa på tummen och en systemkamera i handen.

Härligt år, men slutet var bäst. Vill att 2010 ska bli ännu bättre :)


Kommentarer
Postat av: mamma

Härlig sammanfattning av året som gått. Många minnen och tankar som kom när jag läste det du skrivit.

2010-01-05 @ 11:30:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0