Lördagkväll :)

Måste bara berätta en sak från igår innan jag börjar om dagen... David hade världens sötaste överraskning igår när vi skulle lägga oss. Han hade gått upp i förväg och jag hade precis borstat tänderna och skulle gå in till David så ser jag att han hade tända ljus i hela sitt sovrum samt söta små hjärtan gjort i trä på nattduksbordet. Han hade planerat att ge mig massage. Trodde faktiskt inte att han hade en sån sida, men blev positivt överraskad. :)

Idag efter frukost gick vi ut i 11 minusgrader en långpromenad och tog massa kort. Han visade mig en runda med ett vattenfall och grejer. Mysig prommenad dock lite kallt, eller vad säger du David??? :)

Sen när vi kom tillbaka blev det att äta och spela bejeweled. ;) Är sämst på det men det är så sjukt roligt! Nu är Davids släkt här, men vi har smitit undan lite för att spela bejeweld (A)... Vi har faktiskt umgåtts med dem tidigare idag :)))

EN bra helg med andra ord.. Hoppas att ni i Mullsjö har det lika bra som jag.. // sofie


P.S måste bara önska Hanna Kyrkeryd lycka till som flyttade idag upp till Uppsala, jag hoppas att hon kommer trivas där...

Kommentarer
Postat av: David

Haha, mina röda ben håller med om att det var kallt ute :) Du är supermysig, älskar dig =)

2010-01-30 @ 18:53:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0