Sol och värme

Varmt som in i bomben idag, härligt att påbörja dagen med ett dopp! Var det verkligen så här varmt förra sommaren? Kan faktiskt inte minnas att det var det, även om jag minns att det åskade som attan. Hoppas verkligen på att det fin, fina vädret håller i sig länge till.

Imorgon kommer David ringa transportstyrelsen igen med förhoppningsvis goda nyheter. Vi har fortfarande inte sett något av Davids handledartillstånd och nu en dryg månad senare är vi trötta på att få vänta. Jag vill liksom ha mitt körkort snart, väldigt snart. Men förhoppningvis får vi vårt tillstånd senare i veckan så vi kan börja åka ut på vägarna.

Hörde från mamma idag att en del hade tagit illa åt sig efter mitt förra inlägg, vilket inte alls var min tanke med det, därför valde jag att ta bort det. Jag hoppas att de förstår att det inte var min tanke att riktas åt det håll som de kanske trodde. Anledningen till varför jag skrev det inlägget låg helt enkelt i grund till att jag var sjukt ledsen igår när vi begav oss från Falköping. Allt berodde på att EN person på den festen hade druckit alldeles för mycket och sa saker som sårade mig.

Korsord på gång kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0