Frukt i mat

Verkar som jag hinner med det där inlägget trots det fin, fina vädret. Tänkte skicka ut en litet tips som (förhoppningsvis) ger er en smula inspiration och nytt till matlagningen.

Något som jag har tänkt på en del sen jag blev vegetarian är att folk ser frukt som frukt. Ett mellanmål, inget mer. Vi har väl lite gammal syn tror jag, men likväl som du kan ha paprika och tomat i din pastasås kan du lika gärna ha i bananer, päron eller äpple.

Härromdagen till exempel hade jag en pastasås med curry, äpple, päron, banan och MANGO. Det går precis lika bra som att ha "vanliga" grönsaker i och det blev super duper gott!

Gör man en pastasallad häv i lite frukt också. Det får det både att se fräschare ut samt bli en smula godare. Det tycker jag i alla fall.

Så våga testa gränserna i köket. Våga använda frukt i mat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0