Jobbar hårt i sommarvärmen

Hejsan allihopa.

Nu har jag inte riktigt skrivit här på ett tag vilket jag tycker är lite synd men sånt händer.

Anledningen till varför det har blivit såhär är ganska så enkelt att förklara med midsommar och mycket jobb blandat med ullared blandat med ännu mer jobb...

Så om vi kommer till midsommardagen så jobbade jag då och reportaget kommer ut på torsdag. Det är allt som jag tänker säga för tillfället om det eftersom jag har tystnadsplikt.

Ullared på måndagen var ganska så nice trots sommarvädret. Vi lyckades pricka in en dag som vi trodde drog sjukt mycket folk eftersom de skulle ta dit kändisar och grejer men jag har nog aldrig upplevt ullared så pass luftigt som det var i måndags. Dock så var det väldigt oorganiserat antagligen eftersom de har utökat lokaler så man visste varken in eller ut vart t.ex. damkläderna slutades visa och var herrkläderna började. Ganska så krånligt. Dock blev det lite köpt ändå. Underkläder, fotoalbum till mig och David, schampoo och balsam samt födelsedagspresenter till Pontus och David. Om jag är ute i god tid denna gång, jajamän!

Idag har jag också jobbat (förvånandsvärt) men känns ganska härligt att jag efter denna veckan kommer nästan ha kommit upp i tusenlappen. Inte riktigt men jag gillar ändå att känna att jag har gjort en hel del. Har skrivit krönikan idag som nästan är klar att skickas in sen har jag även gjort enkät idag som jag till och med har skickat in. Ett reportage kvar och lite fix och trix med krönikan sen så är jag färdigjobbad för denna veckan!

Gillar tillvaron idag! Har faktiskt varit på vegancafét också idag men jag tänkte spara ett inlägg om det till ikväll. Så får det bli!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0