Utflykt till stadsparken!

Igår var jag och David som sagt barnvakt till Pontus, som ni redan vet. Mamma, pappa och Jonas var på introduktionskursen för att kunna få övningsköra. Under tiden gjorde vi en utflykt i stadsparken. Så här kommer lite bilder därifrån, precis som jag lovade!


De hade ett sagotema i stadsparken inspirerat från den boken då det är några barn som flyger iväg på en stock som liknar en drake om jag inte minns fel. Kommer faktiskt inte ihåg vad boken heter, vilket jag skäms för eftersom jag läste den ett antal gånger när jag var liten!



David är bara så söt! Haha, älskar hans min på denna bild! :P


Vi hade det riktigt roligt som sagt!


Pontus visar oss att man ska vara tyst så att lamorna inte spottar på oss...


Pontus matar "bambisarna"


Lamabebis!


David ♥


Trött lama! Eller som Pontus sa "Pumor" när vi kom hem ;)


Ponny... De verkade ha bebisfeber i stadsparken för det fanns även förutom de jag har visat både getbebisar och rådjurbebisar...


-David, kan jag få sitta på dina axlar igen?


Och hela dagen avslutades med en glass samt lek tillsammans med Vilhelm i lekplatsen. Säger som David sa, man ser inte på bilden vilken utav dem som är Pontus och vilken utav dem som är glassen:)

Jag hade jätte roligt i alla fall och vad jag har hört från Pontus så verkade han också ha haft det! Ikväll ska jag iväg till David. Tänkte uppdatera en gång till innan dess men lovar inget!

Kramis!


Kommentarer
Postat av: mamma

Så fina bilder, och förstod på Pontus att han tyckte det var en toppenkväll. Tack för hjälpen!

2010-06-18 @ 16:04:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0