Fullbokade dagar

Ja, inaktiv i några dagar. Men det har faktiskt hänt lite saker sedan sist. I tisdags åkte jag in till Jönköping för att ha en riktig mysig kväll med David. I tisdags firade jag och David 13 månader och vi tyckte att vi skulle fira detta lite. Hur då? Jo, genom att äta ute på en av A6 bästa vegetariska restauranger, Olsen Twins. De hade faktiskt fyra vegetariska alternativ, vilket är otroligt ovanligt. Så där åt jag och David varsin portion med Quornfiléer, stekta grönsaker, klyftpotatis och mango-chutneysås. Det var riktigt gott!

Efteråt gick vi och hängde lite på A6. Vi gick omkring lite och tittade på grejer som vi behövde till lägenheten ganska så snart. Var ju tvungen att börja ha koll på priser till vi kommer till Ullared. Men i alla fall så bjöd jag sedan David på fika på Gasellen. En chokladboll och lite hallonte blev det. Det var väldigt mysigt, var ju inte så mycket folk heller. Så efter A6 stängde så åkte vi på bio och kollade på den nya facebookfilmen - The Social Network. Den var väl sevärd, men inte fantastiskt bra. Eftersom jag inte hade så mycket koll på programmeringstermer så var det lite svårt att hänga med, men David hade väldigt roligt så filmen måste ha varit väldigt nördig.

Igår hände faktiskt inte mycket alls. Jag var jätte trött så det hände inte särskilt mycket alls, utan typ bara tv hela dagen. Så gick det med att städa ut rummet. haha! Vi har även planerat in ett Göteborgsbesök nu också. Typ en vecka efter vi har flyttat. Så nu har jag en del att se fram emot nästa vecka när David överger mig, eller något.

Ungefär så här ser läget ut för tillfället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0