Så mycket att göra så lite tid.

Mitt nya motto numera kanske man nästan vågar sig att påstå. Känns som att jag knappt har varit hemma idag för fem öre. Precis innan jag skulle gå till skolan så blir jag erbjuden att jobba som vikarie efter skolan från typ 15.00-18.00. Visst sa jag, snabbt utan att tänka. Senare kom jag på att jag har en redovisning imorgon som skall övas in. Men jag jobbade i alla fall till 18.30, alltså en halvtimme längre än vad jag hade tänkt. Sedan var det bara att springa iväg till tåget för att åka in till stora staden och mötas av en liten, liten storm. Kanske inte riktigt, men det blåste rätt friskt.

Så sedan jag har kommit till David så har vi pluggat till provet som jag ska ha på fredag. Jag har dessutom tagit tag i att skriva ut en flyttanmälan från skatteverkets hemsida för att fylla i, vilket jag också har gjort nu ikväll. Så snart är jag och min pojk redo för flytt till stora staden och förbli Jönköpingsbor för ett tag.


Så här hade min hund gjort sig hemmastad i mina föräldrars säng i måndags. Mamma, jag vet att du inte gillar det, men jag kunde ju verkligen inte säga till honom när han är så söt som han va då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0