Shoppaholics

I lördags var det som sagt Ullared som stod överst på listan. Jag, David, Helen och mamma åkte dit, mestadels för att jag och David skulle köpa saker till lägenheten. Men det blev tydligen lite julklappsköp för mamma. Trots vår fulla vagn fylld med 51 varor lyckades vi faktiskt inte gå över 2500 kronor inne på Gekås. Helt otroligt tycker jag med tanke på hur mycket vi fick för dessa pengar.

Sedan blev det en snabb tur på Net on Net där vi inhandlade en bordsgrill (för att göra våra berömda kesomackor), en stavmixer med tillbehör och en fin fin micro. Vi var som packade sillar på hemvägen men David verkade sitta rätt skönt eftersom han körde, dock verkade han ha lite problem med att se men vi överlevde bilturen hem. Det var dessutom ingen bortkastad dag eftersom det regnade.

På söndagen blev det IKEA och inköp av farsdagspresent, till Davids pappa. I min familj firar vi inte direkt fars och morsdag på ett sådant sätt med presenter utan vi har kanske målat en teckning när vi var små eller bakat en kaka. Ja, vi i familjen Larsson håller oss till enkelheten. På IKEA blev det ytterligare inköp till lägenheten och vi hittade våra första mörkröda saker till lägenheten, serveringsskålar. Efter en kämpig dag på IKEA så åkte vi ut till Davids moster för att fira farsdag. Blev en bra avslutning på helgen tycker jag. Även fast jag känner att jag vill ha lite mer ledig tid med David innan vardagen börjar igen. Men nu börjar vi på en ny kula...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0