Vilket löv är du?

Sitter just nu och rensar ut mitt rum. Men det bästa av att göra det är att hitta sådanna saker som man trodde att man inte hade kvar längre, som man knappt minns. Hittade igår ett hjärta där folk hade skrivit snälla saker om mig under konfirmationen och idag hittade jag ett papper som folk hade skrivit snälla saker om mig när jag var på ett nyårsläger:

"Du sprider glädje med ditt sköna leende ska du veta! Så roligt att du kom hit!"

"Najsig, glad, en lattjo liten pryl- en okänd beundrare" (
haha, så kan man ju också uttrycka sig)

En kommentar som jag tog till mig ordentligt som jag minns var att någon skrev att jag kommer att lyckas i livet. Jag minns att under den lägerveckan som jag, Emma och Lina var borta var jag ganska så ledsen. Det var första nyåret som jag var borta hemifrån. Visst, jag firade det med mina vänner men jag minns att Lina drog sig undan en del, vilket kändes tråkigt. Hon blev sjuk minns jag också, vilket var tråkigt.

Känns ändå som att några okända människor har samlats och lärt känna varandra i en vecka. Inte jätte länge, men de har hunnit få ett intryck av en och det är de intrycket som räknas och det är ännu roligare att få det på papper att de tycker så.

Jag och David kollade i lördags på Så mycket bättre. Då var det en av dem som skulle uppträda som frågade DiLeva om hur de skulle klä sig när de uppträdde och han sa: "Tänk ut vilket löv är och vilket löv du vill bli och sedan blir du det lövet som du vill vara" Nu ska ni inte tro att jag är DiLeva fan för det är jag inte, men på sätt och vis är det rätt så bra att tänka så. Man kanske inte ska säga: Sådan är inte jag, utan jag vill vara den här personen och sen bli den.

Nu har jag inget mer att prata kring så jag antar att jag inte kan komma på en ytterligare ursäkt till att inte städa...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0