Jag känner att det händer i luften.

Snart en ny början på helgen. Jag är verkligen sjukt glad över att helgen snart är här. Jag verkligen längtar efter att få sova ut i Davids famn och ha möjligheten att ligga kvar lite längre på morgonarna för att sedan kravla sig upp ur sängen. Måste erkänna att det är så himla härligt att vara kär, speciellt vid vintermånaderna då man slipper vara själv i kylan utan har en riktigt stor famn att värma mig i. Härligt!

Idag har jag tre lektioner alltså geografi, vilket jag har nu och sen historia och religion. Jag och Olivia är de enda som är klara med den uppgiften så vi fick en ny uppgift. Det är några till som är klara med uppgiften, men som inte är här idag. I alla fall så fanns det inga uttag kvar i klassrummet som funkade så han släppte mig och Olivia att sitta i ett av grupprummen. Det är ju inte fel. Slapp fredag ska det ju vara...

Efter skolan blir det nog att komma hem och göra rent hos kaninerna, kanske börja städa undan lite också men det beror på hur mycket tid jag har. För sen blir det nog att åka in till David. Jag tror knappast att jag någongång i mitt liv har varit så glad över att det är helg som jag är nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0