Studiedag-stress och helgplaner

Idag hade vi studiedag i skolan, och om sanningen ska fram har jag aldrig, och då menar jag ALDRIG har jag någonsin varit så här flitig på en studiedag. Jag och Emma jobbade i lite si så där sex timmar på vårt projektarbete. Ja hela dagen gick åt att leka brevbärare och dela ut broschyrer samt att vara kopiatormaskinstekniker för att lösa de groteska problem vi fick med skrivare/kopiatorn när vi skulle trycka upp våra broschyrer. Vi hade tänkt att bli klar med åtminstone 500-600 broschyrer, men efter dagens stora bekymmer med kopiatorn blev det max 250 broschyrer som blev klara. Hoppas verkligen på att det är löst tills imorgon, då vi kommer vara i kyrkan hela vår sovmorgon...

Förövrigt så har jag och David planerat helgen. Äntligen! Vi har försökt i ett antal månader nu att komma på något lämpligt att tillbringa vår årsdag med, men i helgen som var kom vi i princip fram till att vi hade alldeles för många idéer. Ja, alltså mer än ett förslag. Det blev helt enkelt svårt att välja, så ett tag tvivlade jag på om vi ens skulle komma på något överhuvudtaget. Tänkte att det blir ytterligare en sån där dag då man sitter framför tv:n och undrar varför man inte kunde ha varit ute med planeringen LITE tidigare. Men nej, som tur slapp vi det där. Så på fredag kl. 17.00 så bär det av till Götet, vårt andra hem numera för att bo på hotell och ha det bara riktigt göttigt men ändå hitta på saker och ting för att göra vår första årsdag helt oförglömlig. Lätt att jag kommer ladda kameran tills dess alltså. Kan bara tänka mig vilka härliga bilder det kommer bli. Efter en liten research så upptäckte jag att vi kommer till och med att ha internet på hotellet. Datorn kanske ska med? Kanske blir lite uppdatering på bloggen då direkt från Göteborg. Så Adam, det var tur att du skulle stanna hemma, för vi kommer ha det riktigt göttit på hotellet med eget kök! HA!

Detta inlägg blev visst en bit, kanske lite tungt skrivet också. Men som ni förstår är jag grymt exalterad över den hela händelsen. Förutom detta så måste jag säga att det har varit tokiga dagen idag för David.

David: Alltså Sassa ser ut precis som Marie på gymmet, fast utan R.
Davids mamma: Vaddå, Maie då eller?

Vi kan jämföra Davids beteende med Bagges idag helt enkelt!


Bara för att hedra vårt förhållande och att vi snart har hängt ihop i vått och torrt i snart ett år så slänger jag upp denna bilden. För nu ska vi tagga ordentligt för helgen och sen ska vi tagga sjukt mycket tills nästa årsdag! Fatta vad pepp vi kommer vara då, vi har ju taggat i ett år då ;)


Kommentarer
Postat av: mamma

Mycke tagga blir det...

2010-09-30 @ 12:28:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0