Bror 1 fyller år idag

Idag fyller min första bror år, 17 och vet givetvis mer än vad någon annan på hela jorden vet om allt. På sätt och vis tror jag att det är en tonåringssjuka som hänger med de flesta av oss. Man kan liksom inte erkänna att någon annan skulle veta mer än en själv. Jag hoppas verkligen att jag har "vuxit" ur den till viss del i alla fall, men jag tror nog att man behåller en del av den sjukan resten av livet också. Tror det är lite typiskt mänskligt!

Så idag har det varit Mullsjödag för fulla muggar, men innan dess har vi haft sightseeing på Ekhagen för att hitta Adam och bara det i sig var ju ett äventyr kan vi nästan påstå. Sedan var vi typ först in på A6 en snabbis för att komma åt ett akvarellblock som jag ville ha till mina promarkers. Jag var faktiskt Clas Ohlsons första kund för dagen, inte illa. Sedan blev det träning och jag har ökat i alla de övningar som jag körde idag. Så nu tar jag och kämpar med vikten 50 i bänkpress, 60 i knäböj och 22,5 när jag kör en sidoövning. Jag tycker ändå att det inte var så himla länge sedan jag kämpade och fick precis upp 40 kg i bänkpressen. Bra Sofie, kan vara för att det inte ÄR så länge sedan! Men jag kan stolt säga nu att jag har hållt igång i två månader nu, ganska så exakt.

Imorgon är det måndag igen, men för mig blir det ingen skola då heller. Har nämligen fått en tid på ortopeden för nya ilägg i skorna så krockar med den viktiga lektionen i skolan. Mentorstiden gör ju knappast varken till eller ifrån känner jag...



Kommentarer
Postat av: David

Fin bild, haha :) Och grymma resultat på gymmet ^.^ Inte många som ökar så snabbt kan jag lova! Det blev en bra helg, kul i lördags med :)

2011-02-28 @ 22:31:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0