En tuff vecka

Ja, det är minst sagt en tuff vecka som jag befinner mig i. Men samtidigt är det väldigt roligt och givande att komma ut, från lägenheten samt den miljön som man är van att befinna sig i. Har faktiskt gått och blivit lite snuvig, men jag hoppas på att det inte blir värre än så här. Jag vill så gärna klara av den här veckan, så bra som möjligt. Sedan har det varit väldigt få barn hittills, så om antalet inte drastiskt ändrar sig, eller mitt tillstånd så borde jag klara av detta finimang.

Så numera är det inga vanliga rix fm låtar som finns i min skalle. Nej, numera är det barnvisor som sjungs för fulla muggar i mitt huvud. Igår fick David även sitt lilla bevis hur det är att vara vikarie, eftersom vi gjorde alla hjärtans dag-kort på jobbet. Han fick sig ett kort också gjort i mörkrött papper med massa paljetter på, undra vad han tänkte på egentligen när han såg det?

Nä, nu tänkte jag njuta av den sista halvtimmen innan jag ska göra mig ordning för sängen, och bara göra det jag vill. Men annars finns det alltid tid att vila upp sig senare på, i nästa vecka...

Kommentarer
Postat av: mamma

Ja när man kommer som vikarie utsätts man för en massa nya bakterier, och vanligtvis blir man sjuk... dessutom drabbas man ibland av andra baciller såsom barnsånger och småbarnspyssel ;)

2011-02-16 @ 08:02:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0