Läxa tills imorgon; att ha mer ork

Nu är denna dagen avklarad också så att säga. Som jag skrev i det tidigare inlägget så har jag varit ganska så borta idag, tyvärr. Man kunde önska att man alltid var på topp och jätte pigg, engagerad och inspirerad men så är inte fallet. Idag har jag nog varit den tråkigaste människa man kan tänka sig rent ut sagt, men tro mig jag har mina dagar jag också. Man kan ju hoppas i alla fall att jag blir friskare och friskare istället för tvärtom, men det är ju till att invänta och se. Kanske dagissjukan slår till igen så att säga???

Idag har jag i alla fall hunnit med både arbete och skola. Dessutom har jag fått hem ett underbart lönebesked, så nu längtar jag tills löning. Förövrigt har jag och David kommit på att Jönköpings Posten är ett aktiebolag, vilket jag verkligen inte trodde. Så David har precis kollat upp deras kurs, mest för att se vad de låg på men tydligen var de inte till salu och därmed blev det en hemlighet hur de ligger till, weird. Jag kan ju säga direkt att jag inte är något ljushuvud när det gäller aktier och jag är inte precis intresserad heller så det överlåter jag så snällt till min fin fina pojkvän/sambo.

Kanske är bäst att sluta ockupera hans dator förövrigt. Känns en smula taskigt faktiskt, men ibland har jag inte ens orken att starta den stationära. Jag måste seriöst skärpa mig när det gäller trött- och lathet. Det får bli läxan tills imorgon; att ha mer ork!


Slänger in en bild som jag hittade på Davids dator som faktiskt är tagen förra året i Mullsjö, när vi bytte mössor lite så där i vintermörkret.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0