Ny fondvägg & avslappning

Arbetsveckan är slut och jag är så nöjd över mina prestationer den här veckan. Trots förkyldning och hela köret gick jag ändå upp och åkte till jobbet trots att det kändes jobbigt fysiskt. Förkyldningen kom ju därifrån så därför stannade jag inte hemma, jag hade aldrig heller någon feber så då vågade jag åka för att se om jag kände mig piggare där. Dessutom har jag fått fler jobb inbokade, vilket känns otroligt härligt. Jag har verkligen kommit in i branschen nu känner jag.

Förutom att det hårda arbetsamma veckan är över så åkte jag hem idag för att fortsätta jobba på nästa grej. Nämligen mitt hemliga projekt. Statusen på det har inte ändrats särskilt mycket sedan sist, vilket ni kanske förstår. Det är liksom inte speciellt mycket tid över när man ena dagen har ungefär 2-3 vakna timmar hemma, speciellt när man har massa annat att göra på den tiden exempelvis laga mat. Äta bör man annars dör man säger man ju och det är ju gott och väl sant.

Det som mer har hänt nu i veckan är beslut om tapet till fondväggen som blev vald i onsdags. I torsdags blev väggen i sovrummet spaklad och idag blev själva tapetseringsdagen. Den välkända äckliga fettfläcken som den förra hyresgästen hade fixat är nu borta och det känns så underbart. Dessutom fick lägenheten en ny touch av Sofie och David, vilket inte heller är helt fel. Nu känner vi oss ännu mer hemma. Bild på detta kommer imorgon när jag har städat!

Annars flyter livet på och det är ju tur det. Men något som jag ser mindre framemot, det är skolveckan. Trots det fyller jag ändå 19 om exakt en vecka! Weird!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0