Upptäcksfärd

Dålig med blogging i helgen. Inte så konstigt egentligen med tanke på att David har blivit sjuk, vilket har innebärt att jag har tagit hand om honom en smula, utöver de vanliga sysslorna som vi brukar sköta tillsammans. Igår kväll kände han sig ändå hyfsad, så då slog vi till med melodifestivalkväll hos hans föräldrar som bjöd på kesolåda, kantarellrulle och till efterrätt blåbärspaj. Det var verkligen länge sedan vi åt det så det var verkligen uppskattat. En riktigt mysig kväll blev det men vid elva blev det hemfärd.

Idag blev det dessutom en tidig morgon för min del som gick upp för att tvätta. Stackars David hade inte sovit så mycket inatt heller, så han slapp för att vila ut sig lite till. Tyckte att det var bäst så. Vilket det faktiskt var, med facit i hand. Så när han väl vaknade var all tvätt i princip klar och då var han mycket piggare. Så efter vi hade fixat färdigt med tvätten och ätit frukost så gick vi på upptäcksfärd. Vi upptäckte att vi bor så gott som en kvarts promenad från A6. Inte illa! Så vi gick en långsam promenad dit, för att fixa lite saker. Så när vi kom hem gjorde vi i ordning vår första gemensamma detalj, ett ljusarrangemang.





Nå, vad tycks? Jag tycker i alla fall att det passar in jätte bra här. Blev en lyckad upptäcksfärd i alla fall. Däremot nu när jag skulle fota det fick jag skynda mig bara för att kameran som har hur lite batteri som helst kvar inte skulle dö... Men jag lyckades ju få till det ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0