Vardag igen.

Måndag, ny vecka och tillbaka i vardagen, nästan i alla fall. Som det ser ut nu är allt helt okej, men är så sjukt trött efter förra veckan. Egentligen hade det inte suttit fel med sportlov den här veckan också! Men nu är det skolvecka och så är det. Längtar lite hem idag faktiskt, mest för att sova ut och hålla på med det som jag tycker är roligt. Men så blir det inte. Istället står Rookie jobb högst på listan och därför blir det att vänta till fyra bussen för att kunna åka in. Tråkigt att vara kvar i skolan när man har slutat. Bara att acceptera det.

Dagens pepp är i alla fall att jag har insett att jag verkligen har kommit in i förskoleverksamheten och det är ju alltid roligt att vara omtyckt på dessa ställen. Och att bero på att byta samtalsämnen helt tvärt så ska jag dessutom börja kolla på olika kakor att baka till nästa helg. Bara att hålla tummarna för mig och se hur allt går. Lite tips kanske kommer upp på bloggen.

Svar till mamma, som undrade om grahamssconesen var dem som vi hade på nyår så är mitt svar ja! Annars flyter det mesta på och snart börjar min nästa lektion Engelska C. Jag vet inte om jag egentligen vill gå in till klassrummet för att få veta vad jag fick på provet. Luktar faktiskt lite IG kring det här! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0