Min helg

Igår var det fullt upp kan jag lungt säga. Jag och David masade oss upp ur sängen redan klockan sju för att gå raka vägen till tvättstugan. Det som stod på listan förutom tvättstugebesöket var veckohandla, städning och matlagning. Det var ungefär så mycket vi knappt hann med. Som jag nämnde i det tidigare inlägget så går tiden inte riktigt ihop med tidsopitimisten, men jag tycker ändå att det blev en brakande succé. Jag som aldrig förut har gjort smörgåstårta, testade faktiskt på detta och jag är nöjd med resultatet. Men klart hade detta aldrig gått utan Davids fin fina hjälp!

I alla fall blev det en liten sån där inflyttningsfest. Eller ja, spelkväll kanske är ett mer rätt ord för kvällen. Hade tänkt att ta kort från den men givetvis så kom jag inte längre än att ladda kamerabatteriet, duktigt! Vi fick jätte fina blommor och ett spel faktiskt som var riktigt kul. Efter själva kvällen var slut så var både jag och David oerhört nöjda över att allt hade blivit så lyckat. I princip alla kom hit och tittade till hur vi hade det och det var nog det bästa av allt. Jag hoppas verkligen på fler sådana kvällar framöver och jag vet att det gör David också.

Nu idag däremot har det varit andra visor. Vi har mest slappat hela dagen och det som har varit mest redigt gjort är att vi faktiskt tog en sväng med dammsugaren och moppen. Men nu ska vi avsluta denna fina helg med ett biobesök, Love and other drugs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0