13 skoldagar kvar till påsklovet

Godmorgon, godmorgon. Nu har jag landat i skolan för en stund sedan. Men förtillfället har jag egentligen inget direkt att göra. Så vad passar inte bättre än att slänga in ett blogginlägg. Igår träffade jag Linda och hennes syster Matilda på A6. Gick mest omkring och tjötade, var ju ett tag sedan man träffade dem. Men nu har vi bestämt att vi ska ta tag i att ses lite oftare, hoppas bara att man lyckas med det.

Att bero på något helt annat så har jag lagt upp en planering bakom mitt hemliga projekt. Så jag ska nu försöka göra minst tre delar i veckan. Visst kommer det bli tufft, men jag känner ändå att jag måste lägga upp en plan bakom det. De kommer ju ta lång tid som det är ändå. Hoppas bara att jag hinner bli klar med det i tid, för jag har också en deadline. Annars så har jag fixat färdigt nästan helt och hållet två figurer till min flanosaga. Så nu är det bara att klippa ut dem innan det är dags för lamenering och grejer.

Har även mina funderingar på att besöka högskolebiblioteket någon dag, men jag kanske sparar det tills nästa vecka. Den som lever får se helt enkelt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0