Nu var det alldeles för länge sedan

Det var ett tag sedan jag var inne här och lämnade efter något livstecken. Precis som de flesta av er kanske redan har förstått så har jag väldigt mycket nu inför studenten. Det enda som just nu får mig att orka att kliva upp ur sängen på morgonen är vetskapen om att det är bara den här veckan kvar innan jag blir i princip helledig. Som det ser ut nu behöver jag bli klar med filosofi-uppsatsen idag, vilket blir svårt, extremt svårt faktiskt. Jag har inte direkt kommit långt och dessutom har jag lagt upp kraven skyhöga och förstorat arbetet mer än vad jag någonsin skulle behövt. Jag får skylla mig själv helt enkelt.

Skönt i alla fall att jag fick plugga hemifrån idag. De två främsta anledningarna till detta var att jag gjorde ett geografiprov i fredags. Vi var egentligen bara fyra elever som gjorde det och de resterande har det nu på fredag vilket innebar att dessa resterande elever ska ha genomgång inför provet idag och vi hade inget kvar i den kursen att göra. Den andra anledningen är att många är på hajk idag och jag hade dessutom bara en lektion till idag; filosofi och det fick jag tillåtelse ifrån läraren att fixa med det hemma. Skönt att ha så förstående lärare ibland!

Efter den här veckan kan jag avslöja att det kommer bli en hel del ändringar här i bloggen. Förutom en mer uppdaterad blogg kommer det ske desto mer förändringar i själv upplägget och förhoppningsvis designen som jag vill ta tag i nu egentligen. Dock får jag bärga mig ett tag till... Två dagar till!


Kommentarer
Postat av: mamma

Ja det är tur att man ser dig live ibland annars skulle man bli riktigt orolig... ;)

2011-05-18 @ 14:31:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0