Kattbesök

Igår var vi och hälsade på katterna sista gången innan vi hämtar dem. Bara två veckor kvar nu och det känns bara jobbigare och jobbigare att åka därifrån och lämna kvar dem. De är ju praktiskt taget våra katter nu så känns konsigt att lämna kvar dem. Igår var det ju inget öppet hus heller som det har varit de andra gångerna vi har varit där så vi fick ju egentid med våra katter och verkligen ta tid på att lära känna dem bättre. Det som både jag och David konstaterade när vi var där var att vi är superglad för att vi valde dem som vi valde. Det känns som att de passar bäst ihop med oss så det var skönt.

Men dock verkar det vara som att de har dubbeltingat honan också, fast de som hade tingat henne trodde att det var en Pontus. Men vi var ändå först om att tinga henne så det är ju vår. Synd bara att det ska bli så igen, men oavsett vilket så tror jag nog att det löser sig. Det var tydligen så också att hankatten hade ett annat namn än vad som står på hemsidan och vad de sa förra veckan. (Första veckan hade han inget namn, andra veckan så hette han Pongo och nu heter han Max), ja kärt barn har många namn.
Honan, som just nu heter Rosalinda. (Bilden är lånad från hemsidan)
Lille nuvarande namn, Max fixade till Davids frisyr. Kommentaren från David "Han slår mig i huvudet".
David och Rosalinda. Hon var rätt skygg än så det är något vi får öva upp.
Buskatter.
Jag och buskillen. Kom fram till att ha långt hår är väldigt farligt, för det är tydligen det roligaste som finns att leka med då det rör sig väldigt bra.

Kommentarer
Postat av: mamma

Söta är de!

2011-10-21 @ 21:35:37
Postat av: Bloggdesigner.nu

Wiieeee,vilka söta små katter :D

2011-11-04 @ 12:19:58
URL: http://blogg.bloggdesigner.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0