Brännskada och julgransfixande

Hejsan,

Igår gjorde jag nog ett av mina klokaste val på hela året tror jag *host*. Fick Kiaras klor klippta medan jag pratade med David. Pontus fick sedan hålla henne. Han börjar bli duktig på att hålla henne ordentligt och veta hur han ska behandla henne. Dock såg det lite roligt ut eftersom hon har så himla mycket päls, då hon är en lejonhuvad-kanin. Det såg ut som han klämde henne fast han bara höll om henne lite lätt, men det spelar ju ingen roll hur det ser ut. Det viktiga är hur det är, i alla fall anser jag det.

Men återigen till ämnet!
Som sagt, gjorde mitt klokaste val igår. Jag hade en ljuslykta gjord av glas tänd med ett värmeljus i. Medan jag snackar med David får jag för mig att jag ska släcka ljuset, men vad händer då? Jo, jag grep tag i ljuslyktan utan att tänka mig för så jag skulle kunna blåsa ut ljuset. Grejen är den att när jag tar tag i ljuset så bränner det till ganska ordentligt vilket resulterade till att jag tappade ljuslyktan i sängen. Ljuset släcktes av stearinet när de for överallt. Så nu har jag stearin på sängen, mina jeansleggings, lakanet och även min morgonrock. SMART! Så nu har jag en bränd tumme med värsta brännblåsan på, mysigt!

På morgonen åkte jag och David till Jönköping, där jag fixade med enkäten i -13 grader, kallt eftersom man måste vara ute när man tar korten. Under tiden var David och tränade. Men även om man i vanliga fall skulle ha kallat det snabbt tyckte både jag och Emil att det tog en väldig tid, en timme. Efteråt gick jag till gymmet där David var. Det pågick även tävlingar så vi stannade en stund och kollade. Davids polare frågade mig om David var snäll mot mig, han såg väldigt allvarlig ut så jag vågade inte dryga mig och dra till med att han slår mig otroligt ofta ;) Men hade önskat att jag hade sagt det på sätt och vis för att lätta upp stämningen ;)

Aja, sen for vi till A6, där jag köpte julklapp till Emma. NU är det bara några julklappar kvar! Härligt. När vi hade kommit hem och käkat blev det att sätta upp deras julgran utomhus, väldigt kallt men jag tyckte att jag och David gjorde det väldigt bra! Vi är duktiga när vi vill! Har även gjort klart mina jobb, ett som kommer ut på julafton och nästan klar med ett som kommer ut på Nyår. Har lite kvar att fixa där. Tänkte be David om hjälp... Det ställer han nog på.

Nä, nu ska jag ta och utmana David på en omgång i Bejewled 2 ;) Ha't //sofie


Kommentarer
Postat av: emma

Ajaj sofie det var ju inte så bra :O

du får ta och blåsa ordentligt på det så det läker fortare ;P

2009-12-19 @ 20:29:33
Postat av: David

Du kunde ju burit granen så kanske den hade plopp försvunnit ;D Nej men, hoppas den försvinner snart :) <333

2009-12-20 @ 00:39:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0