Läslus samt semesterplaner!

Åh, jag har fått en sådan lust att läsa så att det inte är sant. Jag har kommit in i dem banorna som jag var i när jag gick i sjätte och femte-klass. Jag har läst idag ur en faktabok som handlar om att ta professionella bilder som jag har läst ganska mycket ur nu. Tänkte sedan skriva upp lite tips ur den som jag kan använda mig av i framtiden. Något som jag definitivt kommer ändra på efter den boken är hur jag fotar.

Men någon bok som jag är grymt sugen på att köpa nu fortsättningen på serien vargbröder. Jag skulle så gärna vilja ha hela serien, frågan är om jag kommer förstöra mitt sätt att se på boken? Jag tyckte att den var så spännande och läskig innan jag är rädd för att inte uppskatta böckerna på samma sätt längre. Så hände ju med en annan bokserie som jag läste som fjorton-femtonåring. Vi får se hur jag gör med det, men förtillfället förblir det väl en fundering antar jag.

Imorgon är det planer på att resa till Hjo. Jag vet inte om vi ska vara där över dagen eller längre, det får vi se. Men innan Hjo blir det att åka hem och mata kaninerna samt ta med sig kameran. Kommer nog bli bra bilder! ÄTA GLASS! HJO GLASS! Det är nog den bästa glassen som finns!

Nu ska jag hjälpa David att skära tomater till Tacopajen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0