Lugn helg? Nej.

Helgen var riktigt fin. Det bästa är att vara ledig och bara ta det lugnt. Fast så lugn helg var det ju inte. David och jag var på bordjakt hela söndagen. Snart börjar nog Jysk, IKEA och Mio känna igen oss totalt. Tyvärr hittades inget solklart bord som vi köpte, men vi har allt börjat fundera en hel del. Så snart kommer vi väl vara någon form av bordägare också.

Flyttlådor verkar ju också vara något som jag och David kan bocka av från vår lista nu. Mamma och pappa hade varit hos min kusin och hämtat det i helgen, så nu kan jag förbereda ordentligt inför lördagen. Bara att hoppas på att vi får allt klart då. Så nu gäller det att köra hårt i veckan med skola och allting så jag slipper tänka på det i helgen.

Idag har jag bara haft en liten spellektion på morgonen, piano. Sång var ju bara att glömma med tanke på att jag är dunderhes. Lycka till imorgon säger jag bara. Snart så ska jag dessutom in till Axamo för att köra halkbana, förhoppningsvis så kommer vi fram idag. Men jag är sååå nervös! Hoppas verkligen på att det går bra och att jag blir godkänd... Så nu får ni allihopa hålla tummarna extra mycket för mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0