Resultat av julstök

Så nu har jag fixat bilderna som jag lovade. Blev väl ett helt okej resultat med tanke på att jag inte mår sådär superbra direkt. Bara hoppas på att det går alldeles utmärkt med allt annat också. Tänkte bara säga att jag har lagt ner si så där 113 timmar på projektarbetet hittills och mer lär det bli. Egentligen ska man bara lägga ner 100 timmar, men det projektet är nog lite för stort egentligen. Tror Emma har lagt ner något sådant också. Hoppas nu verkligen på att det blir sålt på vardagsgemenskapen som det är tänkt.


Brända mandlar de blev nog mest lyckade tror jag. Det var dessutom fruktansvärt roligt att göra så det ska jag ge mig på några omgångar till.


Snöbollar gick också bra och visst ser de väldigt vintriga ut. Detta julgodiset är faktiskt nytt för mig och jag har inte smakat det heller på grund av mitt godisförbud men Pontus tyckte om den som han smakade på. Det är vitchoklad, kokos och citronsaft. Se, där har man lärt sig något nytt.


Chokladknäck också något som JAG aldrig har gjort förut. Dock var det inte speciellt smidigt och tre brännmärken senare så har man fått sig ett resultat. Men jag lovar er att de gånger som jag ska göra knäck i framtiden är lätträknade.


Snickers kanske är lite så där frågetecken på om det är julgodis, men i min familj så gör vi alltid snickers lagom till jul. Fruktansvärt gott och det var svårt att hålla sig från att smaka. Men jag är nöjd med resultatet så nu är det bara att hoppas på att allt blir sålt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0