Fredag & Lördag

Jag har varit väldigt inaktiv nu i några dagar och därför tänkte jag förklara vad som jag har hållt på med under denna tid. Det är ju inget som jag strävar efter då jag tycker det är så fruktansvärt roligt att blogga och visa saker som jag har gjort, men nu i fredags och i lördags då har jag verkligen inte haft tid och så blir det ibland.

Fredags efter skolan så fixade jag hj-kortet så att jag kan låna böcker samt ta mig in i skolan när som helst ungefär. Sedan cyklade jag hem och fick veta att mamma och mormor skulle in till morfar som ligger inne och då bestämde jag mig för att hänga med så det var bara att sätta sig på bussen och ta sig till Davids jobb för att sno bilen till Mullsjö. När jag återigen kom hem på kvällen hade David gjort fina buritos och jag hade med mig vaniljmunkar som vi åt på och sen blev det läggdags.

Igår, alltså lördag blev det en tvätt och städdag som aldrig riktigt blev avklarad då vi senare sen skulle iväg till mina föräldrar för att bli bjudna på langos, gulasch och kastanjepuré. Davids föräldrar var också bjudna så där satt vi ute bland myggen och hade det trevligt. Myggen gillade min rumpa så den blev attackerad av två myggor. Illa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0