Lesson 00- färdigt resultat


Så nu har jag kämpat färdigt med min illustratorbild enda sedan klockan åtta. Nu två timmar senare så var ett ex antal problem lösta och efter blod svett och tårar känns det rätt okej faktiskt. Jag har lärt mig lite nya fix och trix i illustrator och jag ser fram emot att lära mig lite fler och lära mig det andra ännu bättre.

Förövrigt så tänkte jag också sammanfatta dagen en snabbis, som blev en aning kaotisk och stressig i min tillvaro. Mamma fick skjutsa in Jonas till Ryhov för att röntga hans arm som uppenbarligen var något konstigt med och de misstänkte att den var bruten, vilket den som tur inte var. I alla fall så behövde jag därför hämta Pontus på fritids och jag hade tänkt att komma hem till strax innan fyra. Detta hade varit så omöjligt om det inte vore för att en snäll klasskompis gav mig skjuts en bit, vilket gjorde situationen väldigt mycket bättre. Så jag hann hämta Pontus i tid och han fick hänga med mig hem istället. Även om han inte erkände det så tyckte han nog att det var ganska spännande att åka buss och idag fick han åka två. Väl här hemma bjöds det på två tallrikar fil och chokladmuffins till ära och lite läst ur SVJ (Stora Vänliga Jätten av Roald Dahl). Så han var nog rätt så nöjd över situationen i sig.

Till sist, fick jag veta en väldigt tråkig och jobbig nyhet idag av min yngsta bror. En av våra kaniner hade dött under natten. Hon hade haft en del problem innan med att hon drack så otroligt mycket och kissade enorma mängder, men ett tag innan jag flyttade blev det bättre. Jag vet inte alls om detta kan ha varit något eller om de förra ägarna hade ljugit om hennes ålder för oss. Det är ju lättare att sälja en kanin som påstås vara 1,5 år än 6. Hur det än ligger till så tycker jag att det är otroligt tråkigt och om jag ska vara ärlig så är jag ganska så ledsen för det också...

Sov gott, lilla söta snövit....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0