Djurens dag

Idag firades djurens dag ute på katthemmet/Djurens Vänner, så det var mycket folk när vi skulle åka och hälsa på våra blivande familjemedlemmar. När vi var där och tingade katterna i förra veckan så hade de lite problem att identifiera hanen (den långhåriga) efter de namn som han hade blivit tilldelad, då det fanns två väldigt lika beskrivningar på två olika katter. Så de löste det genom att sätta fast lite nagellack i pälsen, vilket jag hade på känn att det skulle bli något tokigt med.

I tisdags ringde de nämligen oss och talade om att nagellacket hade försvunnit från en av katterna, vilket de hade problem att förstå vilken katt som vi skulle ha genom telefon, så de bad oss att åka dit idag, vilket vi gjorde trots att jag var dunderförkyld. Givetvis så hade det blivit problem med det, då hanen hade blivit dubbeltingad. Det var nämligen så att i fredags så var det en tjej hos djurens vänner för att se deras verksamhet, då hon skulle göra ett projekarbete kring det och så hade hon blivit helt såld på hankatten som vi redan hade tingat och eftersom de inte hade någon koll på vilken katt vi hade tingat så blev det givetvis problem.

Idag när vi var där så fick det bli så att regeln först till kvarn gällde, vilket kändes ändå rättvist men jag kan ändå inte låta bli att tycka synd om henne för att det hade blivit tokigt. Skulle kännas grymt jobbigt att ha ställt in sig på något som sen inte blev av. Men hon valde ut sedan den andra långhåriga som hon tingade istället, så vi får väl hoppas att det blir bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0