Redesign för lightgraph

Nu är det söndag och därmed helg. Idag har jag pysslat med att städa ur badrummet som ska snart påbörja att renoveras på måndag. Skönt att få ett fräscht badrum, mindre skönt att det kommer ta lite tid fram tills dess. Förutom det så har jag suttit med en ny design till Davids företagshemsida. Tror nog att detta kommer bli betydligt bättre än det gamla. Ett helt nytt upplägg kommer sidan få och det kommer förhoppningsvis bli lite mer säljande. Dessutom är det ett plus i kanten att hålla igång gamla kunskaper vid liv, så man inte blir en av dem i arbetslivet som inte kan någonting annat än just precis det man jobbar med. Därför känns det extra viktigt att fortfarande kunna lite av varje precis som när man gick i skolan, fast förhoppningsvis ännu bättre.
 

Om livet och framtiden...

Under tiden som jag studerade har jag nu kommit fram till man hade det rätt gött. Allt var uppgjort och det som man behövde oroa sig mest för var att klara av tentor och kurser. Men sedan två månader tillbaka så tog jag ett kliv in i vuxenvärlden och arbetar heltid. Riktigt kul att testa på inhouse och se själva produktionen av en så pass stor trycksak. Det är ju egentligen först nu jag förstår hur otroligt lite jag har fått lära mig om tryckproduktionen, trots att jag ändå har tryckt massor.
 
Det som just nu tar mina tankar utöver jobbet är faktiskt planering inför min och Davids vigsel, som kommer ske i mitten av juni 2014. Är så jäkla glad över att det äntligen blir av och de allra flesta inbjudningskort har skickats ut. David är min drömprins och om allt går som det ska, så även snart min man. Mycket är redan klart så som kyrka, festlokal, inbjudningskort och i helgen köpte vi till och med en sån där tårtdekoration (ett brudpar). Här nedanför är korten som vi tryckte upp och fixade i ordning. Är supernöjd med dem!
 
 
 

RSS 2.0