Läslus samt semesterplaner!

Åh, jag har fått en sådan lust att läsa så att det inte är sant. Jag har kommit in i dem banorna som jag var i när jag gick i sjätte och femte-klass. Jag har läst idag ur en faktabok som handlar om att ta professionella bilder som jag har läst ganska mycket ur nu. Tänkte sedan skriva upp lite tips ur den som jag kan använda mig av i framtiden. Något som jag definitivt kommer ändra på efter den boken är hur jag fotar.

Men någon bok som jag är grymt sugen på att köpa nu fortsättningen på serien vargbröder. Jag skulle så gärna vilja ha hela serien, frågan är om jag kommer förstöra mitt sätt att se på boken? Jag tyckte att den var så spännande och läskig innan jag är rädd för att inte uppskatta böckerna på samma sätt längre. Så hände ju med en annan bokserie som jag läste som fjorton-femtonåring. Vi får se hur jag gör med det, men förtillfället förblir det väl en fundering antar jag.

Imorgon är det planer på att resa till Hjo. Jag vet inte om vi ska vara där över dagen eller längre, det får vi se. Men innan Hjo blir det att åka hem och mata kaninerna samt ta med sig kameran. Kommer nog bli bra bilder! ÄTA GLASS! HJO GLASS! Det är nog den bästa glassen som finns!

Nu ska jag hjälpa David att skära tomater till Tacopajen!

Flummigt????

Rätt så nöjd med dagen. Har nu avklarat en tripp till bibiloteket vilket resulterade till en ny kod till deras webbplats, vilket jag känner att jag är i extremt behov av nu när jag har börjat låna böcker igen. Lånade även om en bok som jag inte hann läsa ut, så nu blir det till att storläsa resten av sommaren.

Fick även mitt lönebesked idag så känns ganska så skönt att veta att min lön betalas ut imorgon. Att vara vikarie innebär mer lön än vad JP erbjuder kan jag gott säga. Så nu blir det till att fylla i den andra lönelappen också så jag får ut den lönen också så småningom.

Detta blev ett väldigt flummigt inlägg ser jag nu och tror det är bättre att sätta punkt här och lägga upp ett annat inlägg med en smula mer tanke bakom än detta. Det får bli så!

Strongman TrollhättanIgår var jag och David som sagt i Trollhättan för att kolla på Strongman tillsammans med Adam, Micke och hans tjej. Jag hade faktiskt inte särskilt höga förväntningar med det men det var faktiskt mycket roligare än förväntat. I början var det lite segt men sen efter ett tag då blev det riktigt kul. Dock var inte tävlingen särskilt spännande.

Det sa sig vara Sverige toppen men det betvivlar jag starkt. För det första var det många som var sjukt svaga. För det andra så var det bara en som vann överlägset i alla grenar, Johannes Årsjö som är på bilden brevid Adam. Den bilden är tagen i december och jag glömde systemkameran igår, fy skäms.

Kraven för att kunna få vara med i tävlingen verkade vara:

  • Tjock och fet
  • Ha utrustning
  • Träna någon gång ibland
Vikterna i marklyft var inte så mycket högre än vad David tar utan utrustning medan på den tävlingen var det med utrustning som gällde och de hade så stora problem så att det inte var sant.


Vi fick en väldigt trevlig dag i alla fall och David verkade vara nöjd. Det som är bland det mest spännande som jag tycker med att vara i ett förhållande är att man gör saker som man aldrig annars skulle göra själv. Utan David så hade jag aldrig åkt på en sån här grej, det vet jag. Det är bra att öppna upp ögonen för nya saker ibland, det tycker jag verkligen!


Det är Första gången...

Det är första gången under hela mitt sommarlov som jag vaknar upp till regn, tror jag. På sätt och vis är det ganska skönt att se att regnet står som spön i backen eftersom jag behöver göra annat som plugga körkortsteori. Sedan måste jag även läsa ut en bok tills imorgon och boken är ungefär på 430 sidor, har kommit till sidan 43. NICE! David kommer nog tröttna på mig idag med andra ord.

Jag har alltid tyckt att regn har varit riktigt mysigt. Då är det liksom filmväder tillskillnad mot vad det har varit tidigare i sommar. Fast å andra sidan älskade jag att se solen framme. För en gångs skull var det INTE den svenska sommar'n framme. Över 30 grader varmt och solen var framme hela dagen, då trodde man verkligen att man var utomlands för ett tag. Sist jag var utomlands i ett riktigt varmt land var ju när vi var i Ungern och då var jag 8 år. Det är ett tag sen med andra ord. Att dessutom få en gratis utomlandsresa inom Sveriges gränser trodde jag aldrig skulle hända. Nu har dagens svenskar som har varit hemma fått uppleva det också!

Igår var David och jag på Strongman tävling i Trollhättan som sagt. Jag tänkte lägga upp ett eget inlägg om det, precis som jag ska göra med falafelbaket som jag inte har lyckats åstadkomma ännu. Förlora inte hoppet än, jag har det fortfarande i åtanke. :)


mycket denna veckan

Alltså det har hänt så sjukt mycket denna veckan. Jag vet liksom inte riktigt vart och när jag ska börja berätta. Men i alla fall, anledningen till varför jag inte har uppdaterat något denna veckan i princip beror på Pontus födelsedag, fix i trädgården, jobbsökande samt jobbat och varit hos David.

Som sagt har varit väldigt mycket denna veckan och imorgon vet jag inte riktigt heller om hur mycket jag kommer hinna uppdatera. Då ska nämligen jag och David till Trollhättan för att kolla på Strongman. Det blir nog toppen tror jag, så uppdateringarna lär bli lite dåliga imorgon också. Men oroa er inte, jag kommer tillbaka!

Falafelbak

Idag var det falafelbak som stod högst på våran lista. Så efter en prommenad runt barnarp så bestämde vi oss för att sätta igång med stöket i köket. Mosade kikärter blandades med svett och tårar (BOKSTAVLIGEN) men trots allt tror jag att det kommer bli ett höjdar-resultat. Så nu ligger en nästintill färdig falafeldeg i kylen och väntar på att en timme ska gå. Jag tänkte faktiskt fota det sen så att ni alla får se vårt resultat.

Framåt eftermiddag/kvällen så blir det Mullsjö som står högst på listan att bli invaderat av oss. Men då lär vi ha fullt upp med presentinslagning till brossan. Imorgon blir han nämligen en stor grabb, han blir hela 6 år gammal. Kan inte fatta att det var 6 år sedan som jag fick veta att jag hade blivit stora syster igen.

Hur som helst så uppdaterar jag senare med bild :)

Fästingsommar

Nu har ungefär halva sommarlovet gått. Ganska så tråkigt att det redan har kommit så här långt, men samtidigt så har jag ju precis lika lång tid kvar. Vilken inställning man har beror ju helt och hållet på hur man ser på stunden av livet.

Men nu var det inte det som jag tänkte prata om. Tussi har nu idag genomgått en stor säkerhetskoll efter fästingar. På morgonen tog vi bort ungefär 7 stycken, varav 3 inte ens satt fast på henne. Nu på eftermiddagen kollade vi henne en gång till och hittade 6 stycken ytterligare på henne! Alltså på några få timmar har hon lyckats få lika många som hon tidigare har fått på två dagar. Det märks verkligen på henne att det har varit en riktig fästingsommar hittills, men om man jämför med Luddes fästingantal så är det betydligt mindre. Ludde har i år lyckats få en eller två fästingar på hela sommaren. Tussi har liksom fått säkert upp mot 50-60 stycken under hela sommaren om inte mer. Jag vet inte om det beror på pälstypen är olika men det knepiga är att Ludde brukar få betydligt fler. Jag har nog aldrig varit med om att han har fått så få fästingar under alla år vi har haft honom.

Själv har jag lyckats hitta tre stycken på mig, varav ingen har suttit fast som tur är. Men visst blir man lite orolig när man bor emellanåt ihop med ett fästingbo. Hon har för tillfället fått ett ännu hårdare förbud mot att komma in i Davids rum vilket är ganska så förståeligt. Fästingar är ju inte precis vårt favorithusdjur ;)


Självplockning av jordgubbar

Hejsan,

Idag vaknade jag och David med tuppen, nästan i alla fall... Enda anledningen till varför vi gjorde det var för att vi skulle plocka jordgubbar. Vi hade dock lite otur, vi letade i ungefär en timme innan vi hittade till det rätta stället. Men när vi väl hittade dit körde vi igång. Vi fick lite regn på oss det första men sen plockade vi på rätt bra och slapp regn. Men vid kvart över elva så brakade det loss igen och då blixtrade det och åskade också. Då gav vi upp. Sammanlagt hade vi fått ihop 17 liter orensade jordgubbar så det var bra jobbat ändå tycker jag.

Men dygnsura kom vi hem till David och rensade jordgubbar bland det första vi gjorde. Gick riktigt bra, är väldigt nöjd över våra prestationer. Plus så hade vi det väldigt roligt!
Fira Pontus 6 år på Mammas sida

I fredags blev det återigen födelsedagsfirande för lilla Pontusen som snart ska bli stor. Den här gången var det släkten från Mammas sida som kom. Det hölls på Mösseberg och det var i princip exakt samma upplägg som det var i stadsparken senast. Här kommer i alla fall lite bilder. Märkte dock när jag kom hem att det var visst inte så många bilder tagna. (My bad)

"Synd att det alltid händer dig"

För er som läser JP och vet att jag skriver där vet också att jag "inte" hade medverkat i gårdagens sida. Istället blev mitt namn utbytt mot min chefs och jag som ändå ägnade ungefär 5 timmar på att försöka hitta någon intervjuperson och trots problemen försökte skriva en bra artikel samt ändra i den när chefen inte var nöjd. Allt detta arbete, helt förgäves för i tidningen syns det inte ens.

Jag frågade vad som hade hänt och till svar fick jag att hon hade haft mycket att göra och att hon inte ens hade märkt det. Sedan avslutade hon det hela med; "Synd att det alltid händer dig". Varför allt sådant händer mig kan man mycket väl undra? Visst någongång ibland händer ju sådana saker alla, men under ett år har mitt namn försvunnit ur tidningen ett antal gånger samt blivit utbytt. Hoppas verkligen att detta var sista gången det hände.

Det som jag oroar mig mest för är att jag inte ska få min lön för de arbetet jag har gjort, men på lång sikt har jag förlorat desto mer. Om jag skulle få för mig att söka ett annat journalistjobb vill de ju antagligen se tidigare texter och då har jag en riktigt bra artikel mindre att välja på. Ingen skulle tro på mig att det är jag som har skrivit den artikeln idag. Man får göra det bästa av situationen och se om man själv kan göra något för att förändra detta faktum att det är mitt namn som uteblir.

Knasiga familjen

Jag satt igår och bläddrade lite bland mina kort och inser en sak. Min familj är knasiga familjen. Haha. Tänkte lägga upp lite bilder av dessa godbitar som gör min dag idag! En bild säger ju mer än tusen ord, eller hur ;)
Visst måste man bjuda på sig själv ibland helt enkelt ;)

Fira Pontus 6 år på Pappas sida

I helgen som var hade vi även kalas för Pontus i Stadsparken då vi bjöd in släktingarna från Pappas sida. Var jätte trevligt, dock kom jag och David lite sent eftersom vi bakade kladdkaka till allihopa. Där med lyckades vi komma en hel timme sen! Så kan det gå när inte haspen är på som jag brukar säga. Jag träffade även min nyaste kusin, Theodor som är Elisabet och Mikaels son. Måste säga att han var sjukt söt! Var jätte söt på bild dessutom. Var en bra dag och Pontus var super nöjd.


David i Stadsparken!


Håkan, Gabbe, Mikael och Pappa bland fikat.

Mamma i Stadsparken

Elisabet i Stadsparken


Ninja, Elisabet och Mikaels vovve i Stadsparken


Diggiloo 2010 i Hok

Hejsan,

Som en del av er redan vet så var jag och David, mamma, pappa och Pontus på Diggiloo i Hok i fredags. När vi väl kom dit inser jag att det var sjukt mycket folk. Otroligt mycket. Helt sinnessjukt mycket folk. Vi kom dit en timme innan föreställningen började och redan då fanns det inga platser kvar. Det hela slutade med att jag var grymt besviken över att vi inte köpte en dyrare biljett och tillslut hittade vi en plats med ett träd på ena sidan och en skorsten på andra sidan. Lyckligtvis satt vi på en mur en bit upp och det gjorde att vi såg klart mycket bättre än vad vi annars skulle gjort. Dock tycker jag att det är sjukt fel att sälja klart många fler biljetter än hur många människor som får plats på samma ställe. Dålig stil Diggiloo och Hoks herrgård! Jag tror inte att jag kommer köpa fler biljetter dit i fortsättningen. Lägger nog hellre pengarna på något annat än att behöva sitta på en mur jätte långt bort från scenen precis som om jag skulle ha smygit mig in!

Men här är några bilder från kvällen!


Innan föreställningen började...


Älskling och Jag under föreställningen!
Pappa, Mamma och Pontus under föreställningen...

Lite folk som inte heller fick plats på marken utan fick ta plats på taket på grund av för många sålda biljetter!


Mojje spelar någon 80-tals låt tror jag....

Jessica Andersson med hennes balad från Melodifestivalen, I did it for love...
Jessica Andersson och Markolioo sjunger "Värsta Schlagern"...


Artisterna tackar publiken!Outsiders- Unga mammor

Idag fick jag helt hux flux för mig att titta på Outsiders när jag skulle käka lunch. Sist när jag kollade på det programet drog de upp det tunga ämnet att gifta sig som ung, kom ni ihåg att jag drog upp det? I alla fall så hittade jag att de hade gjort ett reportage om unga mammor, vilket jag tycker är ett intressant ämne.

Det handlar ju om flickor som är i min ålder och skaffar barn. Jag fastnade speciellt för Nadja som i reportaget var 16 år och hade en dotter som var ett år gammal. Jag tyckte att hon verkade så mogen för sin ålder och stark att hon hade lyckats gå klart grundskolan trots att hon blev gravid och hade barn. Jag kände väl lite extra sympati för henne. I reportaget verkade hon verkligen vara en toppen tjej, så jag bestämde mig för att leta upp hennes blogg för att läsa hur det hade gått för henne. När jag hittade hennes blogg så såg jag att hon var ju idag 18 år gammal, precis som jag. Men den personen som jag lärde känna i Outsiders reportage kändes inte som samma person som hade den bloggen. Trist tycker jag.

Däremot letade jag reda på en annan tjej som också var med i Outsiders reportage. Hon blev gravid när hon var 13 år gammal och födde sin dotter Jamila när hon var 14 år gammal. Ska jag vara ärlig så fastnade jag inte alls för henne i Outsiders reportage men nu, på bloggen gjorde jag det. Helt plötsligt var det henne som jag fick sympati för och kände med. Jag ska fortsätta följa hennes blogg och Jamila och hennes liv.

Jag tycker det är starkt av alla dessa tre tjejer att genomgå en graviditet så ung samt fixa livet efter. Jag hade varit skiträdd om det hade varit jag nu idag. Men samtidigt är jag ganska så klyven, jag tycker inte på sätt och vis att man är redo för att ha ett barn när man är en tonåring. Se på mig nu idag, jag kämpar järnet i skolan och har betyg som jag är nöjd med. Jag jobbar extra och får ändå inte mer än en tusenlapp extra i plånboken varje månad.

Personligen känns det inte rätt eftersom man inte har något att erbjuda, man är inte ens klar med sitt eget liv innan man börjar någonannans. Men samtidigt kan jag förstå att det trots alla odds har valt att behålla sina barn. Så jag vet inte alls var jag står i den frågan om att vara ung mamma. Givetvis är det sjukt fel att planera en graviditet när man är så ung och inte kan erbjuda en trygg och säker uppväxt som jag tycker är A och O för ett barn.

Bara de som är indragna i den situationen kan tala om hur svårt det skulle vara att ge upp ett barn. Jag kan inte säga det eftersom jag själv inte vet. Jag har aldrig varit gravid och jag kommer vänta många år med det. Men skulle någon i min närhet få barn som ung skulle jag givetvis stötta dem oavsett hur valet blir. Det är bättre att stötta någon än att hacka på dem och slänga ur sig dumma kommentarer, vad skulle det hjälpa? Då är det bättre att hålla de kommentarerna inom sig och försöka vara en god medmänniska helt enkelt.

Jag önskar alla mammor lycka och välgång helt enkelt!
Emma & Sippan

Hejsan allihopa.

Idag har jag tänkt mig att uppdatera bilder och liknande som sjutton på bloggen, vi får se hur långt jag kommer med det. I början av sommarlovet tog jag bilder på Emma och Sippan och jag lovade redan då att lägga upp några stycken för att visa er.

Alla bilder är skickade till Emma så jag hoppas att hon blir nöjd. Här är några av mina favoriter.


BlåbärspajTänkte lägga upp ett alternativ på blåbärspaj som inte är fullt lika onyttig som de flesta andra pajer. David och jag kör nämligen en specialare varje gång vi gör paj som både är mindre fett och socker i. Den här smuldegen kan man använda på massa olika sätt. Tidigare i veckan gjorde jag en rabarber och jordgubbspaj med samma smuldeg, blev jätte gott verkligen. Som vanligt är det trevligt att veta om någon testar recepten som jag lägger upp här, i så fall får ni jätte gärna lägga upp en kommentar om vad ni tyckte.

Till smuldeg:
- 3 dl havegryn
- 75 g margarin
- 0,5 dl socker
- 2-3 msk sirap

Innehåll:
- Blåbär
-Socker
-Potatismjöl

Gör så här...
Knåda ihop alla ingredienser till smuldegen. När du är färdig är det dags för att bestämma sig för om man vill ha ett skal i botten och i så fall om man ska ha något över. Den varianten jag och David brukar köra är att ha ett pajskal i botten och ett över. Så få ut smeten över bottnen och sen sätt in den på förgräddning för ungefär 15 minuter i 180 grader.

När det är färdigt är det dags att lägga i blåbären. Lägg ett litet lager med blåbär. Blanda ihop lite potatismjöl och lite socker och bred ut ett tunt lager med blandningen över blåbären. Fortsätt så tills du känner dig nöjd.

Om man ska ha en smuldeg över själva blåbären så får man göra en till sats med smuldeg och smula över blåbären. Sedan in i ugnen i 15 - 20 minuter på 180 grader.

Servera blåbärspajen med vaniljvisp istället för grädde för att hålla sig till ett nyttigare alternativ!


Lycka till allihopa!

Långpromenad i fin fina vädret

Hejsan,

Igår blev det att ge sig iväg på en långpromenad. Jag och Emma var ute och gick i Mullsjö som avslutades med en runda på elljusspåret där vi fick sällskap av orm, blinningar och två grodor. Jag är allvarlig! Hade ett flertal blinningbett när jag kom hem i knävecken, alltså det gör så sjukt ont så att det inte finns. Men både jag och Emma kände oss nöjda efter den två timmarlånga promenaden. Vi gick väl nästan en mil, härligt!

Sen blev det stök i köket. Jag och mamma bestämde oss för att fixa i ordning den där efterlängtade rabarber och jordgubbspajen samt ha hemgjord glass till det. Tro det eller ej så lyckades vi få ihop ett ganska så nyttigt fika i slutändan. Tänkte faktiskt lägga upp recept på en lite nyttigare variant av efterrättspaj för er som vill pröva.

På kvällen blev det möte på JP där vi fick träffa de som hade blivit nyanställda. Härligt gäng verkar det vara! Men sen bar det hem till David. Vi hade en supermysig kväll som alltid. Älskar honom så! Jag känner på mig att resten av sommaren kommer bli lika bra som den har varit hittills!

Ikväll blir det diggiloo med familjen och pojkvännen i Hok. Kommer bli så himla gött. Håller tummarna på det blir soligt och en supernice kväll.

Hörs!

Ska verkligen ta tag i saker och ting idag!

Hejsan,

I flera dagar har jag tänkt att jag ska göra stora måsten och istället gjort annat som att titta på serier som How I met your mother och spelat bort dagen. Men idag måste jag verkligen ta tag i en hel del saker som att hitta en intervjuperson, läsa på körkortsteorin och fixa jobbansökningar. Kanske skriva upp mig och David på lite intresselistor till lägenheter och sådant också, vi får se helt enkelt.

Mina kaniner har äntligen fått sin utebur färdig. Så igår flyttade de tydligen ut till den. Båda två ser rätt så glada ut nu vilket är otroligt skönt. De kan behöva lite frisk luft nu när det är så himla fint väder. Hoppas bara att Kiara inte blir dålig i magen av att äta gräs. Kiara blir ganska så lätt dålig i magen om hon äter sånt som hon inte är van vid men vi får hoppas på det bästa helt enkelt.

I övrigt flyter livet på och på fredag är det digiloo som gäller i Hok! Ser verkligen fram emot det, men det är annat som kommer före minsann! Så nu får jag allt fortsätta med de måsten som jag har att göra!

Kram

JP- reporter

Jag ser verkligen fram emot torsdagen. Då kommer nämligen en sida i JP ut som jag har gjort i princip allt på; En stor artikel, krönika, enkät samt lite annat. :)

Hoppas verkligen på ett bra resultat vilket jag tror att det blir! Nu hoppas jag verkligen på att det inte blir så mycket klagomål på jobbet. Men det vet man ju aldrig.

Kanske borde man ta och skriva ut lite betyg så jag kan fortsätta söka jobb nu då. Vore gött att testa på något nytt nu. Men vi får la se hur det går. Får ju inte alltid den bästa lönen på jp men det är ju en bra merit. Har ju i alla fall stannat där ett år.

Skriva ut betyg, sen kanske lite korsord?

Sol och värme

Varmt som in i bomben idag, härligt att påbörja dagen med ett dopp! Var det verkligen så här varmt förra sommaren? Kan faktiskt inte minnas att det var det, även om jag minns att det åskade som attan. Hoppas verkligen på att det fin, fina vädret håller i sig länge till.

Imorgon kommer David ringa transportstyrelsen igen med förhoppningsvis goda nyheter. Vi har fortfarande inte sett något av Davids handledartillstånd och nu en dryg månad senare är vi trötta på att få vänta. Jag vill liksom ha mitt körkort snart, väldigt snart. Men förhoppningvis får vi vårt tillstånd senare i veckan så vi kan börja åka ut på vägarna.

Hörde från mamma idag att en del hade tagit illa åt sig efter mitt förra inlägg, vilket inte alls var min tanke med det, därför valde jag att ta bort det. Jag hoppas att de förstår att det inte var min tanke att riktas åt det håll som de kanske trodde. Anledningen till varför jag skrev det inlägget låg helt enkelt i grund till att jag var sjukt ledsen igår när vi begav oss från Falköping. Allt berodde på att EN person på den festen hade druckit alldeles för mycket och sa saker som sårade mig.

Korsord på gång kanske?

9 månaderIdag har jag och David varit tillsammans i 9 månader. Det känns som om vi känner varandra så otroligt väl för att ha varit tillsammans så kort tid ändå. Vi vet i princip allt om varandra och lite till. Allt har gått så otroligt snabbt men ändå inte. I och med att vi känner varandra så väl känns det som att vi har tillbringat mer tid med varandra än vad vi egentligen har.

Jag är verkligen super glad över min pojk. Han är det bästa och det känns toppenbra med honom. Jag trodde verkligen inte att jag skulle finna någon som han. Antar att jag hade tur, otroligt tur. Jag blir lyckligare och lyckligare för varje dag som går med honom. Han är mitt allt! <3

I hög tid att sova

Nu har vi kommit hem, lagat mat och gjort i ordning oss för att dra oss tillbaka så att säga. Idag har jag verkligen jobbat på riktigt ordentligt. Men jag hann också med att träffa Linda en snabbis. Var trevligt att träffa henne igen, första gången i år faktiskt. Vi åt glass och pratade om allt mellan himmel och jord precis som vi brukar. Härligt!

Nu har jag gjort i ordning i princip allt som jag ska med jobben. Tänkte fixa till bilderna som jag tog på David och hans arbetskamrat så att de är precis som Divid vill ha dem imorgonbitti. Sen ska jag träffa Evelina. Är så härligt att träffa alla igen som man så sällan ser och kan återuppta gamla minnen och sådant. Det är synd att man inte har träffats mer.

Har fixat i ordning Davids matlådor tills imorgon. Passade glatt på att snika åt mig en liten låda själv. Menar tre riktigt stora lådor räcker väl till honom.

Slänger upp en utav bilderna som jag tog på Divid. Oredigerad och i princip direkt från kameran. Jag gillade resultatet.


Konstig dag detta kommer att bli.

Hejsan.

Imorses när David och jag vaknade fick jag veta att han hade drömt om det som jag skrev på bloggen om igår. Ni vet om han och Daniel. Lite lustigt men ändå roligt dock så fick jag veta att han var glad över att vakna och inse att det bara var en dröm. Tur för mig det, behöver ju då inte oroa mig för att Eklund ska ta David från mig. haha!

Har precis varit och jobbat och så kommer resten av dagen också se ut. På sätt och vis lite tråkigt att jobba bort en sån här fin dag men och andra sidan, money money money. Har lite grejer att göra till JP som kommer ut nästa torsdag. Men jag ska även, äntligen fota David och hans kollegor. Hoppas att allt blir bra nu. Skulle gärna vilja ha helgen fri för en gångs skull.

Ser fram emot hur resten av sommaren kommer att se ut men jag hoppas på att kunna ta en eller ett par veckor ledigt när David har ledigt. Men det får vi allt se! Tar inte ut något i förskott.

Igår firade vi även att mamma och pappa har varit gifta i 20 år. Vi åt exotiskplanka med quornfiléer (för oss vegetarianer och kyckling för de övriga). Vi gav även Pontus en provbit av quornfiléerna efter mycket protest. Men efter han hade smakat på den utropade han: "Det smakar ju precis som kyckling, jätte gott!!! Mamma det smakar ju precis som kyckling, det ÄR jätte gott!" Hahah. Hade aldrig förväntat mig att han skulle gilla det. Trodde faktiskt att han skulle spotta ut det och säga att det var äckligt oavsett vad han egentligen tyckte eftersom han hade bestämt sig redan innan att han inte tyckte om det. Men så var inte fallet.

Till efterrätt blev det snickerskaka som var också jätte god. Grönt te drack vi till. Jag hade en jätte mysig kväll och det var länge sedan jag tog mig tiden till att umgås med min familj. Var verkligen i behov nu och det var skönt att ta sig tiden. Jag tror säkert att David också hade det jätte trevligt.

Men nu ska jag återgå till jobbandet!

Hörs senare :)


RSS 2.0