Filmkväll

Tog en långprommenad tidigare idag, var ett bra tag sen jag gjorde ngt sånt och det kändes verkligen bra att ta och röra på sig lite grann. Jag måste göra det mer, framför allt ta tag i att fota lite grann åtminstone.

Men ikväll ska jag se klart en film, sen blir det att sova. Känns bra även om jag får se filmen själv. Lite tråkigt att sova själv men vad spelar det för roll. Saknar David, det är inget konstigt med det. :)

Blir film och sen ska jag sova. Godnatt!/sofie


Läxor och rep :)

NU är det snart klassråd, men sen blir de läxor (fixa med idrottprogrammet) och givetvis rep med Trion som nu verkar bli en Kvartet :) Det blir härligt!

Påminnelse den 13/12 blir det spelning i kyrkan kl. 10.00, kom om ni vill!

Bra helg

Vill bara säga tack till David som gjorde min helg! <3
Han är underbar!

_______________________________________________________________________________

På fredagen kom David hit och hjälpte mig och Emma med tråkidrott.
Helgen fylldes sedan med städning och David hjälpte mig att städa rummet, får återgälda det någon dag :)
Du har mitt ord på det!

Har även lovat nästa helg till David, förvånandsvärt va??? :)
Vi ska till den där Fitness festivalen och ev. till Jul på Liseberg. Allt för Älsklings skull! <3
Blir nog kul! /sofie

Jag försöker göra allt för dig <3




Anklagelser

Anonym, bara så du vet tänker jag inte ta dig seriöst då du inte kan stå för din åsikt, så fall hade du skrivit vem du var. Oavsett vilket har jag mina misstankar men längre än så tänker jag inte gå. Men oerhört fegt att inte våga stå för sina egna åsikter.

Jag fattar inte detta. Är folk inte intresserade av vad som står här på min blogg kan de ju strunta i att gå in på den. Jag blir trött på att folk lägger sig i hur jag beter mig när de själva har noll koll på deras egna beteender. Orkar inte med skitsnack! Vill du den anonyma person säga något till mig så säg det till mig IRL!

Göm dig inte bakom en skärm och tro att du kan slänga skit på mig, för den enda som kommer förlora på det är du! Men gillar du uppmärksamhet, fine!

Folk som faktiskt uppskattar att umgås med mig kan ju göra det och resten får va! /sofie

P.S för er som undrar vad detta handlar om kan ju ta en titt på kommentaren på mitt svar till anonym


Svar till anonym

Anonym om Matteboken.se:
Varför inte vara nöjd med de betyget du får? Vet att många känner sig stressade när det är prov och mår skit. Även dom begär att få göra en extra uppgift ibalnd, men har fått ett nej.
IP: 90.231.215.82

Svar till anonym; Ja, visst kan man undra det varför man inte blir nöjd med sina provresultat. :) Visst vore det gött att vara nöjd med sina resultat i skolan, men då undrar jag tillbaka, var /är du alltid nöjd med dina resultat? Jag tror inte alls att någon person alltid är nöjd med sina resultat, det betvivlar jag starkt och om du är det så är jag glad för din skull.

Många kan känna sig stressade inför prov absolut, men sen kan stressen vara olika från person till person. Det kan skilja oerhört mycket. Men tänk till, en del har svårt för att skriva prov, andra kan inte delta i idrott av vissa anledningar lr har problem vid nationella test. Det är inget ovanligt, men om vissa elever har problem med något av det brukar lärarna försöka fixa kompleteringuppgifter för att man ska nå upp till de mål, så varför skulle det vara annorlunda nu?

Hoppas du fick svar på din fråga. /sofie

Matteboken.se

Nu är det några dagar sen jag uppdaterade, men det är förståeligt.

Igår hade jag prov på Energi i Naturkunskap A, kändes så otroligt bra! Kunde alla frågor utom en och allt är tack vare David som hjälpte mig att läsa på. Oturligt nog så kommer jag ha ett ekonomiprov idag som inte alls kommer gå lika bra. Det är så mkt att hålla isär och jag klarar verkligen inte det just nu. Men jag hoppas på att sista minuten plugget kommer räcka för ett VG. Hade egentligen hoppats på MVG men antar att det inte kommer att gå nu idag. Tror jag ska be om jag kan få göra en inlämningsuppgift utöver provet. Känns lite mer rättvist då jag blir så stressad på prov.

Känns som det är rätt mkt just nu. Spelningar hit och dit, arbeten hit och dit, prov hit och dit. MEN JAG SKA LYCKAS! Man kommer inte någonstans om man inte är självsäker, så det ska jag försöka att vara. Tro på mig själv helt enkelt.

De troligtvis kommande spelningarna blir:

13/12 Gudstjänst Missionkyrkan 10.00

18/12 Julavslutning i skolan

18/12 Julkonsert i Nykyrka 19.00

Idag kommer David och hämtar mig vid Musikskolan. Han är bra han! Han ska hjälpa mig och Emma med uppvärmningsprogramet, han kan ju sånt! Dessutom är jag väldigt petnoga att de ska bli bra. Vill verkligen ha ett bra idrottsprogram som jag kan vara nöjd över.

Krönikan är nästan klar, känns allt bra. Så kolla i JP nästa torsdag, då kommer du allt få ett gott skratt! :) Samt kommer en artikel att publiceras, det blir roligt så läs absolut!

Jag tror att trots en hel del plugg, kommer dagen att bli väldigt bra. Det känns toppen på sätt och vis i alla fall..  Jonas är på DH, det kan inte bli bättre ;) David ska få sin överraskning idag, han är nog ganska nyfiken, känns så i alla fall. OCH HAN KOMMER ALDRIG ALDRIG KUNNA LISTA UT VAD DET ÄR!!! :D Skriver sen om hans reaktioner :) // sofie

 (Klicka på bilden för att få den större)

Läxdag

Nu har jag fått en lånedator, skönt! :)

Gjorde en redovisning idag, det gick helt okej måste jag säga. Det handlade om Vitryssland.

Har även skrivit om ett helt kapitel som vi ska ha prov på nu på fredag, funkar bra, men jag är jätte trött nu. Skriver mer imorgon. Då kommer David också :) Är så himla gla för det! Slänger in en bild på honom nu.. //sofie



Lämnat in datorn nu...

Helgen var bra.. Definitivt! Men... NU har jag lämnat in datorn, dock får ja inte lånedatorn förs typ senare idag -.-' Jag slutar om en timme, kul! INTE!

Intervju i eftermiddag, det blir bra! Sen ska jag efter skolan oxå öva inför imorogn. ÄR SÅÅÅ OFÖRBEREDD som vanligt...  NU har jag sv. //sofie


Utan dator ;)

Jaha, eftersom jag och min tur är såå himla bra gick givetvis min dator sönder igår... -.-' Var så himla irriterad igår när jag fattade att min dator inte gick att starta, så nu sitter man vid Emmas dator i skolan.. Stackars henne (A)

Fast David har lovat att han skulle fixa min dator, så får jag behålla allt som är på den dessutom. Hoppas bara på att han har rätt med vad det är för fel. Vill inte vara utan min dator sååå länge som jag kommer bli annars om jag ska lämna in den på skolan. :/ Hoppas hoppas...

Turen var med mig igår då David hittade min kamera, utan ens vara i mitt rum. Tur att den kom fram i alla fall, även fast David hade tuuur och jag inte ville egentligen erkänna det. :P

Fint väder idag i alla fall, fick låna mammas stövlar imorses då mina skor fortfarande var blöta från i onsdags icke bra. Får se det positivt, blir någar centimeter längre ;)


Nä nu ska Emma få tillbaka sin dator :) Tack för lånet :) //sofie

Bortslarvad kamera

Hittar just nu inte min kamera, vilket inte är så roligt, men jag vet att jag har städat bort den, nästan helt hundra i alla fall. Får kolla med mamma imorogn om hon har sett den, hon brukar ha koll på sånt... //Sofie

Svininfluensa-vaccin

Igår tog jag svininfluensa vaccinet. Var en väldigt lång kö kan jag säga, tog ungefär en timme innan vi kunde åka hem. Lite små kul att jag som var mest emot det hemma hos oss, var ändå först med att ta sprutan ^o)

De enda bieffekterna jag har fått hittills är huvudvärk och svullnad och gör lite ont på armen, där sprutan togs. Kan jag överleva :)

Stackars David har fått feber :/ Hoppas att han kommer hit ändå idag, saknar honom... <3

Jag måste tacka Eve oxå :) För att hon ställde upp på intervjun :) Lycka till :) <3//sofie


Amy Helg :)

I lördags åkte jag, Emma, Jakob och David till Skärkind för att träffa Amy och spela :) Härligt! Dock var ingen av oss riktigt taggade från början då nästan allihop av oss hade drabbats av sjukdom, men inte ger vi upp så lätt??? NEJ NEJ NEJ! Istället gav vi oss in i matchen och kämpade enda tills slutet ;)

Men redan på kvällen blev vi alla taggade då efter ett par spelomgångar "Med andra ord" som jag losade totalt på alla spelomgångar :) Ehm.. Dock gick vi inte och la oss förs 2 på natten vilket kanske förklarar våra misstag på uppspelningen, men jag tkr ändå att vi ska ge oss själva en klapp på axeln ;) // sofie



Älsklingen och Turbo :)


I kyrkan, sjukt snygg bild älsklingen tog på oss, oengagerade och allt :P Och jag blev ett ljushuvud (Y) ;D


Spelning :)

Detta är från Spelningen i Missionkyrkan, den 8 November, det var samtidigt Scoutinvigning :) Gick susen, trots att jag var sjuk :) lr vad tkr ni??? :)

Nästa spelning är den 13 december i Missionkyrkan :) // sofie


Tråkig MÅNDAG -.-'

Sitter i skolan och väntar på att svenskan ska börja. Hatar verkligen Måndagar och just nu är jag på världens sämsta humör. Varför ska jämt helgerna gå så himla fort??? Fast.. på fredag åker jag till David ändå :J Och på lördag blire Twillight :) GÖTT GÖTT GÖTT Då är man lycklig :D Berättar mer om helgen senare.. Haft en otrolig helg vill jag bara säga :)

Nästa vecka ska jag skriva krönika, något krönika ämne??? Förslag??? :)


Ha en bra dag :)//sofie

Inför Ekonomiprov

Snart så blir de ekonomiprov, är absolut inte taggad :/ Känns som jag kunde det bättre förra onsdagen. Har vart dålig på att öva (A) FY skäms!

Men nu sitter ja och Emma och övar sista minuten. VI har STORA krav att leva upp till då alla i klassen fick antingen VG eller MVG, alltså INGEN har fått G. GAH SÅ NERVÖS!

Längtar tills efter skolan, då David kommer hit. Saknar älsklingen <3 // Sofie

Bästa låten :)

Denna låten är så himla mysig att lyssna på :) gillar den verkligen, vad tkr ni om Stairway to heaven? Gillar verkligen introt i låten. Ska ta och lära mig låten på gitarr, kommer bli svårt, men övning ger färdighet, ni vet ;)



Fortsätta på min inlämningsuppg. i Nk :)

Eftersom jag hade väldigt ont idag utav mensen blev det inte så mycket plugg som jag hade tänkt mig. Då jag har i princip kollat på film hela dagen. En katt hälsade även på oss, vilket var otroligt trevligt :) 

Men nu så tänkte jag snart fortsätta med Naturkunskaps uppg. :) Måste bli klar snart liksom... Det kommer jag bli oxå, så länge jag inte har på msn lr ngt sånt :) Så därför kommer jag vara osocial ett tag till :)

Saknar min pojk mest av allt <3

Ska troligtvis försöka ta mig till skolan imorgon, hoppas att det går bra...  //sofie


Sjuk:(

Idag har jag varit hemma som jag redan igår bestämde mig för att jag skulle vara. Överraskning??? :)))
NÄ inte precis :)

Hur har man skött detta då? Genom att vara en flitig elev och göra skolarbete, näää inte alls :) Här kollar vi på film. Har i nuläget avverkat två filmer, nämligen Air Buddy och The Holiday. Jag får ju passa på att se filmer som JAG gillar när David inte är här :) Med tanke på att han tkr att alla romantiska filmer som jag gillar är förutsägbara^^

Förresten så måste jag säga att idag blev jag otroligt glad, då en av mina arbetskamrater tog båda mina arbeten denna veckan eftersom jag är sjuk. Tack! Det gjorde min dag.

Några bra filmtips??? :) //sofie



Städ hos kaniner

Idag har jag och Pontus varit extremt duktiga :)

Vi har faktiskt städat hos våra kaniner, Kiara och Snövit, och det blev städat och nu luktar inte mitt rum äckligt som de gjorde igår :) Härligt!

Tänkte låta dem hoppa av sig lite i köket imorgon. Det blir nog bra tror jag :)

Godnatt//sofie


Feber och hosta

YAY, har gått och blivit sjuk, igen :/

Kul, bara jag som kan lyckas så här :/ //sofie

Tvivlar på vaccinet

Läste nyss en artikel på aftonbladet om yttligare ett fall där vaccinet har skadat mer än hjälp. Denna gången handlade det om ett barn som hamnade i koma.

Vet att jag har sagt detta minst tusen gånger och nu säger jag det igen. Jag skulle gärna vilja veta riskerna???

Jag tvivlar på om jag ska ta det, men som det är i nuläget, NEJ NEJ NEJ! //sofie


Ny spelning :)

Hejsan, kan berätta för alla som vill veta att spelningen igår gick toppen!

När jag vaknade var jag stört-osäker men jag bestämde i alla fall att testa att sjunga en gång, då jag även bestämde mig för att köra på gudstjänsten så gott det gick. Om vi säger så här... DET GICK SUSEN!

Härliga kommentarer fick jag innan vi stack där i från. Vi allihop fick många härliga kommentarer som jag anser att vi är välförtjänta av! Efter allt jobb vi har lagt ner på denna spelningen kändes allt så jävla underbart!

+ vi fick ny spelning den 13/12 klockan 10.00 ;) Kom och kolla, jätte gärna :) Hoppas bara Jakob kan då med (A)

Hoppas att nästa söndag i Skärkind går lika bra! Och att jag blir frisk!

Hostan är mkt mkt mkt bättre idag, har börjat ta hostmedicin. Det har verkligen hjälp så nu är det bara att fortsätta och hoppas på att den försvinner :)

Ha det så bra!!! // sofie :)

Seg dag

Idag har jag inte gjort något vettigt, hjälp mamma, men det är allt.. Borde lära mig att sätta igång med pluggandet.

Längtar tills imorgon, då jag får träffa Älskling. Var nästan en vecka sen sist... :/ Saknar honom såå.. Då ska vi faktiskt se Twilight ;) Hoppas att han gillar den, annars blir det synd om honom att tvingas se tvåan ;) MOhahah xD

På söndag är det gudstjänst förövrigt, då jag ska sjunga, troligtvis. Klockan 10.00 i Missionskyrkan i Mullsjö är det som gäller :) Kom om ni har lust och tid :)

Nä nu får jag sätta igång med allt.. //sofie

Sista minuten

Nu sitter jag här med sista minuten plugg som vanligt.. dålig planering, bra sofie (Y)

Har ridit idag, känns som det var tusen år sen sist, märks att jag har tappat otroligt mkt muskler, illa. Men jag red Cosmos den söte ;) Mitt charmtroll :) saknar tiden med honom till viss del, även om jag vet att jag börjar bli alldeles för lång för den lilla c-ponnyn.

När jag kom hem ringde jag David eftersom jag hade tusen missade samtal och sms på mobilen, sen ringde Emma och jag fick snacka i två telefoner :O Tänk vad en tjej egentligen klarar av ;) Vi har nu även köpt biljetter till Twillight, the new moon härligt :) Ser verkligen fram emot det.

Nu tror jag att jag kan de flesta glosorna i alla fall, får hoppas på att det inte är så mkt grammatik, även om jag läser igenom det en snabbis imorgon. Kände verkligen lycka när jag fick veta att vi bara har en lektion på hela dagen imorgon! Passa på att jobba tro??? JA!

Nä, nu får jag ta och lägga mig. Är så himla trött i ryggen.. David får massera mig när vi ses på fredag, det lär behövas :) // sofie


Oavklarad remiss

Hejsan, idag har det varit fullt upp, mest plugg och även rep. Har även samtalat med min sångpedagog som avrådde mig från sång nu det närmaste, illa illa (A) Med andra ord ingen sånglektion imorgon med andra ord SOVMORGON! Eller ja, sovmorgon och sovmorgon, det blir pluggmorgon.

Idag fick jag även veta varför jag aldrig fick min remiss till kuratorn, då den var borttappad eller glömd. Nu ska det i alla fall ha löst sig. Fick även veta att mina testresultat var goda, bara ett test som visade att jag hade få vita blodkroppar (vilket bygger upp immunförsvaret) dock var det inget ovanligt, men eftersom jag har varit sjuk så mycket skulle de ta ett till test för att försäkra sig om att allt var okej.

Har imorgon ett prov, en inlämning och ett mentorsamtal. Får se hur allt går. Önska mig lycka till? Förövrigt saknar jag David <3

Ha det gött/ sofie


Ångest

Usch usch usch...

3 prov denna veckan, hoppas att det går att lösa så att det blir färre. Lika så bävar jag inför torsdagen då min krönika kommer ut. Känner mig inte riktigt nöjd med den, tyvärr. Men jag ska inte klaga, ska försöka se frammåt! Det kommer ändå vara glömt efter 2 dagar.

Har en hel del arbeten också, men försöker ta det med en klackspark. Får se vad Lisa säger på onsdag om allt, lite nervös inför det samtalet.. Saknar David oxå! <3 Älskar min pojk!


// sofie

Så här bra hade vi det i GBG

Hallå allihopa, tänkte även passa på att berätta hur bra vi faktiskt hade det i Gbg :)

 På kvällen när vi kom fram till Göteborg var vi hos David och Adams kompisar där vi bland annat kollade på idol och spelade stress, måste erkänna att jag förlorade två gånger men vann resten (A)

 På morgonen därpå gick vi upp tidigt och skulle till universeum, där vi bland annat såg denna anakondan :) En bra och rolig dag helt enkelt :)

Hemsk bild på mig i "Regnskogen" som David ligger bakom, vem annars liksom ;)

Adam och David som kör dansmatta.. Kolla in Davids snygga stil ;)

Sedan vann jag även i dragkamp mot David, tro det eller ej men det är faktiskt sant. Han skyllde på att han inte hade talk och för hala skor, tönt säger jag ;)

Adam vid spårvagnen.. Efter universeum åkte vi allihop till Linnégatan för att träffa min faster och hennes man :) Sjukt kul :)

Denna bild får avrunda helgen. Underbart! Älskar dig <3






1 månad



En månad nu tillsammans... :) Känns verkligen toppen vid din sida, hoppas du förstår det.. <3



Förövrigt så är det fullt upp i skolan, avskyr när lärarna inte tar tiden till att lyssna på oss elever, särskilt när det rör oss mer än vad de rör de. Känns inte som man tas på allvar när man diskuterar något seriöst och man får ett asgarv till svar..

Har registrerat min sångkurs nu, skönt att det går åt rätt håll i alla fall..

Nä, nu ska jag ta tag i svenskan innan det blir dags att sova..

Ha det gött // sofie


RSS 2.0