Kaffekopp

Som sagt direkt när jag fick hem programmet så satte jag igång med den första labben. Dock ville jag inte göra den kaffekoppen vi egentligen skulle göra för den gick alldeles för snabbt. Ville helt enkelt utmana mig själv lite med att lägga till lite detaljer och lite svårare former. Är ju som sagt nybörjare på detta program så det var lite kul att experimentera och testa kunskaper eftersom det känns som ett annat tänk på både gott och ont.
 
Nu ska jag bara lista ut hur jag jag gör för att ha kaffe i koppen och sen är det bara bananen kvar att göra till denna labb. Som sagt när man väl kommer igång då är det svårt att sluta.

Första riktiga skolveckan


Nu har min första riktiga skolvecka börjat. Jag hade en föreläsning i fredags så det var lite härlig mjukstart med en uppgift som damp ner som ett brev på posten. Japp, här blev det ingen rast eller ro. Som tur är blev det en liten uppgift som gick lätt och snabbt att fixa vilket är skönt. Så de kurser jag kommer läsa nu är 3D-grafik och Företagsekonomi. Två kurser som jag kommer ha nytta utav känner jag verkligen. Så jag är peppad!
 
Sitter nu och håller på att installera 3ds Max på min dator för att titta lite på skillnader mellan de programmet och Blender. Verkar vara ett annat tänkesätt men jag tror ändå att jag kommer komma in i det ganska så snabbt. Blir i alla fall väldigt spännande!

Work in progress- digitalt

Har haft en väldig dipp i inspirationen denna sommaren. Har haft andra projekt som har varit krävt lite mindre inspiration som man mest har betat av del för del. Dock känns det som att inspirationen börjar lossna lite nu, ja lagom till skolan börjar. Så typiskt! Men hellre inspiration överhuvudtaget än att vara fullt inspirationslös. Vill verkligen lära mig att måla ordentligt digitalt så det är nu det som jag övar mest på. Dock har det blivit en ny promarkerteckning som jag tänkte lägga upp här också så småningom. Det vill säga när jag tar tummen 
ur röven och scannar in den.
 
Att utvecklas upplever jag ändå går rätt snabbt. Tillräckligt snabbt för att det ska kännas värt all tid som krävs. Har hittat lite videos på när andra målar digitalt och det är superinspirerande. I alla fall för en som inte kan (jag). Har verkligen lust till att gå en kurs men vet inte om jag varken har tid eller ork för något sådant. Eller om det finns någon vettig? Så ser mitt liv ut just nu i alla fall. Ritplattan används helt enkelt!

Blivit knäpp?

Den här månaden har jag gått och blivit turfare, så detta är vad jag har haft för mig idag. Cyklat tre mil på morgonen, inte helt fel. Och snart blir det lite fler...

RSS 2.0