Musik

Igår fick jag både en mp3 och en musikmobil. Detta innebär att jag behöver musik :DDD

Skulle därför vara väldigt roligt om alla skickade lite bra låtar till mig :))))


18 nu då...

Ja, idag var det min födelsedag. Fick jätte många fina presenter och uppvaktning av både pojkvän, släkt, familj och vänner på olika sätt. <3 Tack <3.

Till er som undrar om jag inte har svarat på något grattis sms så beror det på att jag inte har kunnat svara på alla eftersom jag inte har gratis sms. Förlåt (A) Men tack så jätte mkt, det betydde och gjorde min dag :)

Ny mobil och allt så känns absolut bra :))) David var världens sötaste under hela dagen. <3

Förövrigt så måste jag berätta att David fick veta att han ska på intervju imorgonbitti. Hoppas att det går bra för honom <3.

Har haft en otroligt bra dag. Dock så slutade den inte lika bra men jag tänker inte säga varför av goda skäl. Men jag hoppas att det lugnar ner sig om några dagar. :)))

Ja ja... Nu ska jag sova.. <3 Godnatt allihop...

Myskväll

Imorgon blir jag myndig. Det gick att läsa i tidningen idag. Dock var jag en smula besviken på JP. Hade nämligen fått hem en lapp som man kunde fylla i och skicka in vilket jag gjorde. På denna lapp fanns det en ruta som man kunde kryssa i om man ville att ens uppgifter om att man fyllde 18 skulle publiceras på sin födelsedag, vilket jag kryssade i. Ändå publicerades den en dag före. Men spela roll. Viktigaste var ju att det stod rätt i alla fall.

Nåja. Medan David har vart iväg och tränat så har jag städat lite lätt på mitt rum. Dröjer nog inte så länge förs det syns på termometern tyvärr. Dock vill ja ha det fint till min födelsedag.

Nu väntar jag på att David ska komma hem så vi kan köpa hem pizza elr ngt. Igår förövrigt skrev jag upp mig i skolans matsal som vegeterian. Får la se om jag går längre sen men nu är jag en bit på väg i alla fall.

Back to the game...


Sjuk...

Igår kom jag hem vid halv tio eftersom jag och David somnade en stund. Plus så blev jag sjuk igår. Inte bra! Hade även feber i morse men trots allt kämpade jag mig till skolan. Kändes rätt bra att inte missa en nödvändig dag, hade vart dumt att missa yttligare en tisdag (missade ju tisdagen innan lovet).

Ja, ja... Nu har jag projektarbete lektion och eftersom jag är en halvdålig elev gick jag in på bdb en snabbis. Och gissa vad man upptäcker där????

JO! Då är det så att Davids ex har vart inne där och checkat min bdb. Fattar inte varför hon skulle göra det men jag skiter i princip i vilket. Vill hon snoka i hans nuvarande liv så får hon la göra det. David får la säga till henne om det är så att han inte vill det. Det är ju så att hon inte har någonting med mig att göra, dessutom är det la inte så jävla vanligt att kolla upp ens ex:s nuvarande flickvän. Ofta man tar sig tiden att leta upp ngt sånt. Haha. Jävla tönt.


Måste ju även fundera ut födelsedagsmat tills torsdag. Jajamän, sånt är viktigt! Pontus var orolig för att det skulle bli något vegetariskt, vilket det lär bli. Men eftersom han är mammas fjäskpojk så får han äta kött..

Jonas däremot kom med sina idéer om att bli vegeterian efter att ha sett några av hans polare käka vegetarisk pizza på fritidsgården. Vilken anledning att bli vegeterian ;) haha! Mina bröder är roliga ja!


jaja, ha det bra! Hör av mig sen...

Galet mkt snö...

Ja ni.. Idag är det ingen vanlig dag för idag är massa snö i barnarp. Var ganska svårt att gå en runda eftersom många prommenadstigar var igensnöade. Tog med mig kameran ut och fotade lite. Bilderna slänger jag upp senare.

Nej, nu ska jag ta tag i nyttigheter :)))


Härligt lov

Lovet börjar tyvärr lida mot sitt slut och jag känner mig pessimistisk. Ser verkligen inte fram mot att börja skolan igen är ju så himla härligt att vara ledig. Idag vräkte jag till och med ur mig att jag längtar tills jag pensioneras eftersom då kommer man kunna vara ledig, PÅ RIKTIGT...  Dock tog jag tillbaka det där ganska snabbt känner jag, men jag längtar verkligen tills nästa lov! Påsklovet... Men nu tar vi en sak i taget. Först ska vitryssarna komma och innan dess blir det prov och skit.. Jajamän.


Något som vi verkligen inte kan klaga på är snön. Eller om vi ska klaga blir det snarare att det är FÖR MKT. Jag är verkligen trött på det nu.. Men so what.. Jag är frisk och kry och det är det viktigaste.

Älskar min fin fina David allra mest och jag är så glad över att få vara hans.. <3

Ha det gött folket ;)

Disneydag

Japp, precis som rubriken säger disneydag idag. I morse kollade jag och david på skönheten och odjuret. Som sagt hur mysig film som helst. Slutet är alltid lika svårt att hålla tårarna borta vilket jag inte klarade av... -.-'

Men jag gillart.. Ikväll ska vi kolla på Ringaren i Notredam. Vet du va, Emma? Jag är nästan färdig med Esmeraldas bön.. Tror den funkar nu ;)

Ha det gött :DDD

Före min tid...

Nu känns allt great.  Fixade idag klart enkäten som jag skulle, har skrivit mitt reportage och är för en gångs skull inte ute i sista minuten med allt vilket känns bra med tanke på att det kommer försvinna en hel del tid nästa vecka. Gör mig inget :) 18 blir man ju inte varje dag. Ska bara skriva in enkäten och sen skicka iväg den.

Ett härligt lov med älsklingen måste jag säga, dock börjar de lida mot sitt slut vilket är tråkigt.

Igår var jag och David hos Emma och träffade Emma och Eklund. Sjukt rolig kväll måste jag säga. En hel del sanningar avslöjades under denna kväll; att Eklund är sämst på att beskriva ord utan att säga ordet samt att han skyller ifrån sig det på att han är trött och har jobbat ;) Otur Ekis, den tror vi inte så lätt på :DDD

Givetvis roade mina vinster mig klart mycket mer än Ekis misstag. Särkilt min vinst mot David. (Både jag och David är extremt dåliga förlorare). Emma sa att det är sjukt jobbigt att ha oss i två olika lag på grund av det. haha så bjud inte hem mig och David och se till att vi hamnar i det förlorande laget ;) Då går de hett till vill jag lova....

Nä, nu ska ja inte sjabbla bort tiden på taskiga kommentarer, back to work...

Ha det gött och hoppas att alla har haft ett kanonbra lov :)

//sofijeh

Jobb jobb jobb

Nu idag händer en hel del.

Vakna, frukost, duscha, hämta kläder, kolla bilder, skicka in bild till jp, packa, ut med hunden, packa, laga mat, äta,kaninerna, tvätta,  packa, fixa till enkäten, förbereda, jobba, jobba, gå till jsk, åka hem till david som avslutas med disney filmer :DDD

Ser fram emot det mesta.. Se yah around :DD

Händelserik dag

Idag har dagen varit bra måste jag säga. Har gjort så otroligt mycket nytta på kort tid. Första delen av dagen var enbart slappt. Gjorde i princip inget vettigt. Bara satt vid datorn, mobbade David. Ja, ni vet det vanliga liksom.

Det var inte förs jag kom till Mullsjö som jag tog tag i mitt liv. Allt började med semlorletande på konsum. Detta var en jakt som definitivt ledde till mkt bekymmer. Inga semlor på konsum. Bara att gå hem med ett ledset sms skickat till älsklingen som var på gymmet.

När jag kom hem uppmanade jag pappa att vi kanske kunde köra en sväng vilket ledde till en timmes bilväg till industriområdet, till knaggebo och sen hem. Gick otroligt bra trots att jag itne har kört på länge. Var ganska koncentrerad måste jag säga. Därför gick det toppen. Inga krockar idag inte.

Efter att jag kom hem ifrån bilfärden fortsatte duktigheterna med ett resultat av ett städat rum, vatten till mina kära kaniner och 50 sidor lästa ur den engelska boken. (Y). Sedan fortsatte min jakt på de perfekta semlorna vilket ledde till en promenad till Ica där jag skulle möta upp David. Som vanligt var han inte där vilket inte förvånade mig ett dugg och eftersom jag gärna ville ha koll på om jag skulle vänta eller ej så ringde jag honom ett antal gånger utan någon som helst respons. Därför gick jag in på ica för att hitta den perfekta semlan innan Ica stängde vilket resulterade till att det blev nästan 4 semlor köpta ist för 2. Då visar det sig att han har glömt sin telefon i bilen, förvånad???? NÄ. Varför inte? För det är inget ovanligt ;)

Och eftersom David hittade de perfekta semlorna innan ica stängde skulle givetvis min mamma skicka ett sms när de har låst ica och be om ett mjölkpaket. What??? Därför resulterade detta till en prommenad till konsum för att köpa ett paket mjölk. Men vi är inte bittra ;) Vi ser det som träning :DDD

Så när vi kom hem var det bara att feta oss och inse hur otroligt duktig vi har varit idag. Som sagt en händelserik dag :) puss & kram Sofie


Tough Love

Härliga dag.

Misstagen som har blivit med artikeln har blivit åtgärdade, med andra ord är det jag som skriver artikeln :)))

Har fått ett körkortsteoriprogram från 2006 utav David som jag har pluggat en hel del på. Har fått 100 % på testet på varningsmärkena. Ja, nu så börjar jag se ljuset i tunneln.

Och snart blir det att ta plats för veckans höjdpunkt... Tough Love. Ska jag vara ärlig har jag aldrig riktigt fattat den där metoden, men desto fler program jag ser desto mer fattar jag alla dessa bitar. Jag antar att en normal tjej har någon liten tendens till några av dessa saker som dessa 8 tjejer har, vilket kan vara nyttigt att se andras brister innan man själv inser vilka man själv har. Jag vet att David har klagat på att jag inte kan ta emot komplimanger särskilt bra vilket var enligt Steve ett big NO NO. Ett fel som jag tror väldigt många tjejer lider av är "miss petig" som är för petig med hur killen ska se ut, hur han ska vara, men jag tror att det kan vara en väldigt viktigt sak att acceptera att människor inte är perfekta, inte någon. Även om vi skulle önska att de var det.

Ni ser, man lär sig av Tv ;)

hahah xD Ha en bra kväll :DDD

Var stark, Mamma

Egentligen ska jag inte skriva värsta långa inlägget. Jag vill bara ge uppmaning till en person idag som jag känner att jag borde varit hemma hos igår...

Var stark, Mamma... Jag vet att det kommer gå bra idag och jag tänker på dig, hoppas du förstår det <3


En smula irriterad

Happ.. då gick min första idé i stöpet. Eller så kanske vi ska säga att den var för bra för att låta mig skriva om det. Känns ganska taskigt :/ Så stort var det ju faktiskt inte...

Hoppas att jag får betalt i alla fall för att det var MIN ide. Lär jag inte få... -.-'

En smula irriterad, sur & besviken??? Ja!

Alla hjärtans David dag :DDD

Hejsan,

Idag är det som alla vet Alla hjärtans dag. Det är faktiskt första året som jag har någon att fira det med och det känns toppen. Varje år brukar jag ändå baka en "alla hjärtans dag tårta" eller "alla hjärtans dag kladdkaka". Men i år/idag ska jag och David göra "Alla hjärtans dag semlor". Ska bli sjukt gott :)))

Väntar bara på att han ska bli klar med sin programmering så vi kan börja... *Längtar*

Till min älskling:

Jag vaknar brevid dig,
stryker håret från din kind,
jag är så glad att du är min.
Du är så vacker när du sover,
du har nåt som ingen annan har,
du är så underbar.

Och jag ser i dina ögon,
att du känner likadant.
Jag vill dela mitt liv med dig,
du skapar värme inom mig,
och vi ska vårda varje dag.
Vi älskar varandra så,
som ingen annan kan förstå,
det är för alltid du och jag.

Det finns inga tvivel,
har aldrig ångrat en sekund,
jag har älskat dig från första stund.
Vill att du ska känna trygghet,
du kan vila här hos mig,
för jag ska aldrig släppa dig.

Älskar dig, David <3

Friday Tieday

Morgonen började ute i barnarp med älskling. Vakna upp med illamående är inte så mysigt faktiskt, men jag ger inte upp så lätt.

Är i skolan nu och läraren är iklädd i slips eftersom det är Friday-Tieday ;)

Sista dagen innan helg
Sista dagen innan sportlov
Sista provet
Sista tidiga morgonen på ett tag och jag är TAGGAD :DDDD

Hälsningar Sofie

Avbockad checklista

Ja, rubriken stämmer. Dagen har varit minst sagt ansträngande men även väldigt givande. Jag har övat inför Historiaprovet imorgon och det sitter väldigt bra tycker i alla fall jag. Jag har gjort enkät. Jag har fått tag på ungdomens vårsalong. + har jag fått 2 nya jobb... Vikarieanställning på olika förskolor samt anställning hos JP som extra knäck. *Guldstjärna till mig* Så har någon något skop på gång får de jätte gärna höra av sig till mig så får vi se vad man kan göra utav det.

Allt känns redan mycket bättre och jag är nästan lite lycklig över att ha lov. Härligt. Allt är precis som det ska och jag ska bara ev. jobba och njuta av lovet med min älskling vid min sida...

<3

Godnatt, imorgon tar man bussen till skolan 8.00 :))))

Hälsningar Sofie


Fullproppad dag????

Hejsan,

Idag vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen, har så sjukt mkt att göra... I morse vaknade jag och var illamående och jag undra som sjutton vad det kunde bero på. Sedan kom mamma med ett bra förslag som stämmer nog väl överrens.

Idag blir det prov i Nk. Ringa Ungdomens vårsalong. Göra tyska läxa. Plugga till Historia prov. Göra enkät. Läsa 10 sidor. Öva på min piano läxa. Öva på min sångläxa. Hoppa upp och ner 20 ggr. Bli galen....

Ja, jag tror det var allt... USCH FÖR IDAG... Men allt kommer ordna sig, det vet jag :))))

Varma galna hälsningar Sofie

End of the day...

Nu är det snart dags att plocka ihop... Slutar nämligen om en timme. Härligt! Har lämnat in lite arbeten och skit och i ef. m. blir det plugg... Måste prata me Emil oxå... Det löser vi :DDD

//sofie

Back in Sweden

Hejsan allihopa,

nu är jag tillbaka från min visstelse på en Finlandskryssning. Härligt! Denna veckan vill jag bara genomlida och få lite extra lov, absolut inte fel...

Det var helt okej bortsett från sjukt fulla människor efter någon timme på båten, dyr mat som dessutom inte var vegetarisk, utan någonting nyttigt och en del alkohol. Sofie, välkommen tillbaka till vardagen.

Ja, som sagt hade en smula problem utan någon täckning på telefonen, alltså utan kontakt med David. Eftersom jag saknade honom så sjukt mycket gjorde jag ett tappert försök att få lite vegetarisk mat på den där kryssningen vilket gick käpprätt åt h... Men men... Jag och mamma löste det rätt bra ändå:) Till frukost fick det dock bli tonfisk-macka i och med att deras ostmacka var minimal...

Fick en del snygga bilder som jag tänkte ladda upp senare i veckan eftersom jag enbart har pluggat sen jag kom hem(samt på kryssningen också).

Måste bara säga att det är ganska härligt att vara hemma igen. Ni vet, borta bra men hemma bäst brukar man säga, vilket är sant också...  Har förövrigt kollat på lite resor till sommaren med David, får se om det blir ngt av det men hoppas kan man ju alltid.

Dags för avstigning av samtliga passagerare...

Ha det gött :DDD//sofie

Snart bär det av...

Hejsan allihop.

Trots min sjukdom har helgen varit relativt bra. Var inte superglad åt att tvingas göra enkäten men det är bara att bita ihop och vi fick den klar. Det är det viktigaste:)

Snart bär det av till Sthlm. Kamerabatteriet är laddat och väskan är packad, jag kan som gott åka när som helst :DD Nä, inte riktigt än. Kaninerna ska få mat och vatten och Ludde ska få komma över till sitt nya hem för 2 dagar, hos Emma. En sak som jag tycker är riktigt jobbig är att vara ifrån David men jag måste lära mig det. Helst hade jag velat ha med honom, men man kan inte få allt.

Men jag säger trots allt som scouterna säger; "Alltid redo"

Tjingeling, hör av mig när jag kommer hem// Sofie

Att göra...

Fredag och jag har äntligen pluggat klart för idag :) Härligt. Jag åkte hem från skolan idag p.g.a. illamående. Har haft problem med det nu i några dagar men jag hoppas att det ger sig.

David lärde mig idag att det är viktigt att göra sånna att göra listor varje dag. Hoppas att jag håller mig till dem så att jag blir klar med arbeten i tid i fortsättningen. Hade varit bra i alla fall..

Nu väntar Bejeweld och BDB ;DDDD... Men framför allt mys med älsklingen <3


Älskar honom <3 //sofie

Febrig???

Hejsan,

idag vakna jag hos David och det var mysigt. Han blev jätte glad över att halsbandet som jag gav honom igår... Dock är jag nog inte riktigt frisk idag. Kände mig illamående när jag åkte från jkpg och nu känner jag mig febrig. FAAN... -.-'

Enkäten igår blev inte av.. SKa kolla med någon av fotograferna om de kan göra enkät på lördag...

//sofie

RSS 2.0