Work continues

Arbetet i Blender fortsätter, liksom jag och min hemmatillvaro än så länge. Idag har jag kommit en bra himla bit på detta, trots att jag större av dagen har suttit fast på ett problem, som jag för en stund sedan lyckades lösa. Arbetet går framåt i alla fall och det börjar likna det rätta mer och mer, i alla fall enligt mig. Vi får se om jag lyckas snart avsluta detta projekt eller inte.

Saker som faller i glömska

Vissa dagar vill man verkligen bara ska ta slut så att en ny dag kan komma och erbjuda något annat. De två senaste dagarna har inneburit sjuksängen för mig i mammas lägenhet, då vi har snickare hemma hos oss. Inte allt för roligt och definitivt lite jobbigt när man vet att man är behövd på jobbet. Dock kommer jag förhoppningsvis kunna stå till tjänst imorgon och vara mycket piggare och kryare än vad jag har varit på väldigt länge.
 
I och med att tillvaron är betydligt bättre idag har jag valt att ägna några timmar åt 3D-modellering, något som har fallit åt glömskan ett tag då det krävs mer tid än vad jag har för att kunna göra något betydelsefullt. Så ovanför ser ni ett projekt som jag har hållt på med ett tag, hoppas på att få det färdigt snart!

Egentillverkad dreggelscarf

Gjorde i helgen en egen dreggelscarf till min kompis dotter. Texten är handmålad med svart textilfärg. Utöver det så sydde jag den givetvis också själv.
 

RSS 2.0