Teatime

Nu är det ett tag sedan jag bloggade om allt runtomkring. Den senaste tiden har mina egna projekt varit lätträknade då nya rutiner har infunnit sig. Just nu arbetar jag heltid i Gnosjö så pendlar ca 16 mil om dagen mellan jobb och bostad och den tid som finns över är till för vardagliga sysslor så som mat, sambolivet och träning. Vissa dagar har jag lite mer tid över och då gör jag liknande saker som bilden ovanför (även fast fotografering av datorskärmen inte alltid går så bra). Jag trivs kanon på mitt nya jobb och jag är så otroligt glad för att jag fick den här chansen och även om jobb- och pendlingstimmarna är långa så känns det som dagarna och veckorna går fortare än någonsin tidigare.
 
Utöver det så ser allt ganska likt ut som innan. Livet flyter på rätt fint helt enkelt!
 

Ommålat i vardagsrum

Sista veckan på semestern var sparad för att kunna göra klart vårt vardagsrum som har varit väldigt trasiga och tråkiga tapeter. Vi hade egentligen tänkt att det skulle ha blivit en fondvägg, vilket har varit planen egentligen hela tiden, men så fick min sambo lite engagemang från ingenstans och kände helt enkelt inte för de tapeterna som jag tyckte var lite klatchiga. Efter säkert fyra olika affärer med olika mönstrade tapeter och bara ett par tapeter som han kanske kände för så beslöt vi oss för att slopa fondväggsidén i lägenheten och måla väggen vit men att vi skulle måla någon form av trädsiluett. De var betydligt lättare att hitta så det slutade med att vi gjorde det helt enkelt. Här nedanför är lite bilder ifrån det. 
 
Jag blev väldigt nöjd även fast det tog två hela dagar att få färdigt detta träd. Nu är sofforna tillbaka på sin plats igen och allt känns lite mer som en helhet.
 

Hundkex och brännässlor

Hos oss har vi haft ganska så mycket hundkex överallt, verkar som den trivs så att säga. Jag har under sommaren många gånger plockat dem och satt dem i en vas. Nu verkar de flesta har överblommat, men de är så himla vackra ändå. Bilden ovanför är dock inte från nu utan det var en månad sedan jag tog den, men den passar bra ändå!
 
Jag har nu ungefär en veckas semester kvar. Utav denna veckan som vi har haft har vi mest gjort om här hemma. Dock inte färdiga ännu utan en vägg är kvar och där ska det bli lite detaljmålning istället för en tapet som vi hade tänkt oss först. Motivet är valt och lika så färg, det som vi väntar på är egentligen en form av projektor av något slag så jag slipper göra allt på frihand. Går ju givetvis det med, men det tar väldigt mycket mer tid att måla på frihand så stort. Speciellt när det är ganska så mycket detaljer och liknande.

Growing

Utanför vårt hem är allt kaos och en byggarbetsplats för tillfället. Även om allt är otroligt fult så finns det några guldkorn där ute trots allt. Ska försöka fånga några av dessa i helgen. Ovanför är en av dem.

RSS 2.0