Den nya vardagen

Numera sitter jag, som jag nämnde i mitt förra inlägg, på ett kontor. Jag har fått ett uppdrag som jag har deadline på nu på torsdag och då får jag även veta om det blir någon förlängning av det eller inte. Jag har trots att jag har haft riktigt mycket att göra nu dessa dagar kommit på att jag trivs så himlans bra med att jobba. Visst är det trivsamt att studera också, speciellt all ledig tid som följer med det, men det är samtidigt så blir vissa dagar ibland rätt långtråkiga.
 
Utöver uppdraget som jag har pysslat med så har jag och David även suttit med hans årsredovisning, som skärmdumpen ovanför visar. Inte det mest roliga att syssla med, men samtidigt rätt kul att se hur det har gått. Sen eftersom jag brinner för det grafiska så var jag bara tvungen att göra en snygg layout till detta också. Dock är vi inte färdiga ännu, så det blir nog till helgen som vi får lösa det!

Drömmar om framtiden

Dreamcatcher. Photoshop, Wacom Bamboo Pen. 
 
Imorgon börjar jag att åka till ett kontor återigen, vilket känns fruktansvärt skönt efter att ha varit hemma på vardagarna i en månad nu ungefär. Även fast det inte handlar om många dagar så känns det bra att släppa vardagen där hemma och funderingar på om jag ska diska gårdagens disk eller om jag kanske egentligen borde dammsuga hallen. De saker som verkligen inte går att koppla bort om man går hemma.
 
Efter denna vecka så ser framtiden ganska så oklar ut. Verkligen inte utstakad som den har varit tidigare, utan mycket kan hända och kan ändras. Mina förhoppningar är att jag får ett "riktigt" jobb. Ett kontor att gå till med härliga arbetskamrater att dela arbetsvardagen med. Min dröm för nu är att få jobba inom en konsultverksamhet och få olika typer av uppdrag och därmed att ena dagen koda en hemsida och nästa sitta och 3D-modellera ett sovrum. Tanken har givetvis slagit mig om att vara min egen chef och ha makten själv, men är väl egentligen idag lite för feg för att satsa. Utan säkerhet och trygghet kanske det skulle bli svårt att nå de drömmar man vill om att snart skaffa ett eget hus, en trädgård med egna krusbärbuskar och rabarberplantor. Men samtidigt känns det lockande att se hur långt man kan gå med bara sina egna ben.
 
Oavsett vilket så ser jag fram emot att få se vad som kommer hända, om jag blir min egen chef, en anställd eller om jag fortsätter ett år med att vara student. Svaret kommer troligtvis att komma i slutet av augusti och tills dess så gör jag vad jag kan för att få mig sysselsatt inom snar framtid!

Project of today - Final Result

Nu är min 3D-bild på en exteriör färdig, lite skillnad från hur det såg ut från början i alla fall. Dock tog det ett tag att få till gräs och själva bildsammansättningen, men jag är rätt nöjd ändå hur resultatet blev. Som vanligt är det Blender och Cycles som jag har använt mig utav för att få till detta, samt lite photoshop.
 

Project of today

Nu har det gått en tid på "sommarlovet" och det enda som jag har gjort hittills har varit att söka jobb, på ett ungefär. Det har lett till en jobbintervju som jag får veta i augusti hur det går med det, så inväntar svaret spänt. Annars har det inte hänt särskilt mycket, min fina bror har tagit studenten och min andra lillebror har haft sin sista dag i sin gamla grundskola. David har även testat på att rida, tillsammans med mig och Emma och han galopperade till och med.
 
Dagen idag innebär för min del den ovanstående bilden. Ska ringa ett par samtal senare, men för nu blir det detta som görs. Ska bli kul att se resultatet och förhoppningsvis blir det färdigt innan eftermiddagen.

Instagramveckor

Det har varit tyst här ett tag igen, men hemma har det varit full rulle. De senaste dagarna har bestått utav att söka jobb besöka arbetsförmedligen till att göra ytterligare ansökningar. Förutom detta så har jag även suttit med egna projekt som har varit till för ansökningar samt lära mig mer. Plus har jag suttit och tecknat lite barnmotiv som har synts på instagram. Så här är några veckors kreativitet.

RSS 2.0