En vecka kvar...

Det är ungefär en riktig vecka kvar i skolan. Två prov och en inlämnings uppgift. Visst är det tre dagar till i nästa vecka, men de blir nog ganska så slappt. Dessutom har kommunen fått för sig att de ska ändra om mailsystemet vilket innebär att jag blir utan dator under hela jullovet. Känns ganska problematiskt för stunden, då jag egentligen behöver den till att skriva för Jönköpings Posten på. Men jag får helt enkelt lösa det på något annat sätt under julen.

Idag hade jag min absolut sista spellektion någonsin i hela mitt liv. Jag tänker aldrig igen sätta mig vid ett piano bredvid någon som så hårt ska påpeka att jag är sen med en millisekund. Utan från och med nu ska jag spela när jag känner för det och på det sättet jag känner för det, utan att någon talar om för mig hur jag ska göra. Nu ska jag äntligen ha tiden att vara lite kreativ på mitt egna lilla vis. Visst har jag lärt mig en hel del under alla dessa år som jag har tagit lektioner, men nu under de sista två åren har det känts mer som ett måste än som ett intresse på vissa plan. Jag tycker ju att det är roligt innerst inne och jag ska se till att det förblir roligt också.

Tvätten gick ju bra för mig och David så jag gick väl ut med MVG på mammas tvättskola antar jag? Inga missfärgningar eller krympningar, härligt! Som om detta inte vore nog så har jag och David gjort i ordning en liten matlista. Idag väntas nog linssopppa om jag minns rätt? Vi var också igår på en liten snabbvisit i Göteborg och gick på jul på Liseberg. Var mysigt, men det hade definitivt varit mysigare om det hade varit en smula varmare, men man kan ju inte få allt. I veckan hoppas jag allt på lite besök från i alla fall Linda. Men vi får väl se hur det blir, ska försöka få ordning i lägenheten, julbaka och plugga till proven.

Ska ge sista rycket nu inför avslutningen av kurserna. Sen kan jag äntligen få gå på jullov!!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0