Back in Sweden

Hejsan allihopa,

nu är jag tillbaka från min visstelse på en Finlandskryssning. Härligt! Denna veckan vill jag bara genomlida och få lite extra lov, absolut inte fel...

Det var helt okej bortsett från sjukt fulla människor efter någon timme på båten, dyr mat som dessutom inte var vegetarisk, utan någonting nyttigt och en del alkohol. Sofie, välkommen tillbaka till vardagen.

Ja, som sagt hade en smula problem utan någon täckning på telefonen, alltså utan kontakt med David. Eftersom jag saknade honom så sjukt mycket gjorde jag ett tappert försök att få lite vegetarisk mat på den där kryssningen vilket gick käpprätt åt h... Men men... Jag och mamma löste det rätt bra ändå:) Till frukost fick det dock bli tonfisk-macka i och med att deras ostmacka var minimal...

Fick en del snygga bilder som jag tänkte ladda upp senare i veckan eftersom jag enbart har pluggat sen jag kom hem(samt på kryssningen också).

Måste bara säga att det är ganska härligt att vara hemma igen. Ni vet, borta bra men hemma bäst brukar man säga, vilket är sant också...  Har förövrigt kollat på lite resor till sommaren med David, får se om det blir ngt av det men hoppas kan man ju alltid.

Dags för avstigning av samtliga passagerare...

Ha det gött :DDD//sofie

Kommentarer
Postat av: David

Haha, du är så sööööt <3 Tonfisk är ju nyttigt iaf (A)

2010-02-12 @ 08:57:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0