Farande över hela landet

Hejsan..

Idag vaknade jag faktiskt vid fem första gången. David skulle åka till Stockholm idag så var uppe och sa hejdå till honom innan jag gick och la mig sömndrucken i sängen igen. Stackaren fick veta igår kväll efter en tre timmar lång bilfärd från Malmö att han skulle åka tåg idag upp till Stockholm.

Saknar honom men jag är ändå glad över att han kommer hem ikväll även om det blir väldigt, väldigt sent. Men och andra sidan ger det mig tid att uppdatera bloggen och ta reda på en del saker som JAG ska kolla upp. Haha, ibland kanske det är bra med dagar som den här ändå. Eller så får man helt enkelt försöka leta reda på det positiva i det negativa, annars blir det jobbigt.

Tänkte även idag göra en bokredovisning här på sidan, vilket är lite nytt på bloggen. Men böcker är ju faktiskt en del av mig så då är det bara att tuta och köra tänkte jag. Tänker hela tiden ut nya saker som jag vill göra på bloggen för att få den mer intressant att läsa. Kanske är lite tråkigt att bara läsa om mig och mitt liv ibland för dem som inte känner mig så väl. Men vi får väl helt enkelt se vart det leder till tycker jag.

Har precis slängt i mig frukost och fått tre nya myggbett på låret. Skönt? Nä! Men spela roll. Vill myggorna suga blod så var såå god så ska jag börja äta mer knäckebröd!

Ha så gött tills vidare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0