Bara onsdag, torsdag och fredag kvar

Två lektioner idag var det. Resten av tiden ägnades till plugg och dant. Likadant kommer det väl bli imorgon också eftersom då har jag inga morgonlektioner heller. Det är nästan så som att jag och grupprum 3 har invigit en ny relation till varandra. Eller också så har jag läst för mycket psykologi? Jag kör på den sista förklaringen. Ingen toppendag direkt, men däremot hoppas jag på en toppenkväll.

Ska om ungefär en timme bege mig ut till kylan för att sedan hoppa på en skumpig buss för att komma in till jkpg. Orkade faktiskt inte ens gå hem idag emellan som jag brukar utan jag är lite lat. Men jag tror att jag tar en paus från pluggandet en stund. Bengts lektioner gör mig ibland en smula sömnig och det som tog tillbaka mig till verkligheten idag var Bengts knackningar i bordet när han tyckte att ljudet var för högt. Aja, jag är nöjd med vad jag fick veta. MVG på ett till geografiprov. Susen. Ekonomin kommer inte gå riktigt lika bra men det duger nog.

Nu är det bara 3 dagar kvar till lov. Kommer bli himla gött faktiskt. Ska se om jag kan få ihop en tid med Emma också och fota till tidningen. Det blir nog susen det tror vi nog. Nä, nu ska jag ta och lata mig lite innan jag får gå och ta på mig ytterkläderna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0