En hjälpande hand för Tanzania

I lördags så var det som välkänt välgörenhetskonsert i Missionskyrkan som jag och Emma hade ordnat. Misstänker att många undrar hur det gick och så. Hörde till exempel att mormor hade ringt till oss på kvällen för att höra hur det hade gått. Jag hann tyvärr inte ta några bilder alls eftersom jag hade jätte mycket att göra, så det var tur att Hanna var där och fixade det åt oss och dom bilderna fick jag och Emma idag. Därför tänkte jag dela med mig av dem här på bloggen.


Barnkören inledde hela händelsen och där bland är Pontus på höger sida av bilden i blå tröja.


Lovisa Albo var med och medverkade och hon var jätte duktig. Hon blev dessutom en publikfavorit.


Våra kära konferencierer Rikard och Tobias som misslyckades enligt de själva hela tiden.


Nicole och Patric sjöng och spelade. Pappas kommentar var "Han den där killen kunde verkligen spela gitarr" Japp det håller jag med om.


Kyrkan var nästan fullsatt, vilket motsvarar 200-250 personer som dök upp under denna kväll. Sjukt nöjd! På scen står förresten jag och Emma för att berätta om vårt projekt.


The Pacemakers spelade också. Emils kommentar var "Det är två sorters människor som sitter i denna kyrksalen. Den ena tycker att det är alldeles för låg volym när The Pacemakers spelade. Den andra typen av människor vände sig om och tittade argt på de som satt vid ljudet". Pappas kommentar var: "Tror du att det har plats för en till gitarrist?"


Tanzamen Joseph kom på besök för att berätta om tillståndet i Tanzania tillsammans med Emil. Han pluggade i Lund på tekniska högskolan och det var jätte kul att han ville komma hit till konserten.


Sara Bladh sjöng min favoritlåt Concrete Angel och den pianisten var så sjukt bra. Gillade denna version av låten förövrigt.


Big Stevo och Diana Madách rappade. De var jätte duktiga. Stevens kommentar: "Det första som slog mig imorses när jag vaknade var finns det någon pizzeria i Mullsjö?"


Emma och jag när vi pratar i slutet av konserten och tackade alla.


Avtackning. Från vänster: Emma, jag, Rikard, Tobias, Oscar E, Olof, Jakob, Oscar S, Patric, Nicole, Sara, Emil, Joseph och Steven.


Så här såg det ut på konserten i lördags. Jag är jätte nöjd med våra prestationer även om jag saknade vissa personer att dela detta med mig men som sagt jag är jätte nöjd. Vi fick in hela 12 300 kronor hittills till projektet, hoppas på att det blir mer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0