Skolprat

Grovmallen för svenska-talet är i princip klart. Ska slänga in lite stilmallar nu och sen ska David läsa igenom det ikväll och se vad han tycker, snäll som han är. Det känns som jag är sent ute, fast jag vet att jag inte är det, men det blir nog toppenbra ändå.

Dessutom har jag lärt mig nya saker. Att ha svenskalektion utan lärare med prov lektionen efter innebär pluggtime till provet eftersom ingen verkar ha pluggat på det överhuvudtaget. Ehm... okej? Sista minutenplugg blir allt mer välkänt ju längre upp i årskurserna som man går. Men det är väl upp till var och en antar jag.

Efter provet ska jag och Emma upp till kyrkan igen för att fortsätta skriva ut dessa broschyrer. 380 st har vi skrivit ut hittills, men det har tagit typ elva timmar också. Vore skönt att få ut de flesta innan fredag i alla fall, men antar att det inte blir så. Kyrkan har efter denna veckan blivit lite av vårt tredje hem. Spenderar man över elva timmar på mindre än tre dagar så kanske det är dags att fundera på om man ska sova vid kopiatorn i kyrkan. Ja Emma, vad säger du? :)


Kommentarer
Postat av: Emma

Haha vi kanske borde börja sova där:P

2010-09-30 @ 17:49:56
Postat av: lovisa

vad går du för linje?:)

2010-09-30 @ 18:37:25
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0