Dagen...

Snart så ska jag bege mig bort mot skolan och det ska bli spännande. Idag kommer vi nämligen ha två föroläsningar som tydligen ska ta till kl. 16.30. Bland annat kommer Kristian Luuk och pratar om att hitta sin grej så jag hoppas att det kommer bli givande. Känner mig extremt taggad angående skolan och gårdagen gjorde nog sitt eftersom jag vill mer än allt annat bara komma igång nu. Har nog aldrig någonsin varit så här taggad på skolan så det är ju positivt i alla fall.


Efter föroläsningarna blir det i alla fall ett träningspass på JSK. Får hoppas att det går hyfsat i alla fall. Har inte tränat sedan måndags i förra veckan så det är ett stort behov just nu. Anledningen till detta är just att David och jag var nere i Lund på RAW-SM i helgen. Tro det eller ej, men inte ens jag har sådan självdiciplin att jag skulle gå till gymmet utan David som draghjälp.

Måste föresten berätta för er att igår har jag nog haft rekord i besökare på bloggen. Var riktigt roligt att se så många som tittade in igår. Hoppas bara att några av er håller i er och uppskattar det som kommer upp här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0